Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Δράση στα γραφεία των Κοινωνικών Ασφαλίσεων σε Λευκωσία και Πάφο



Δράση είχαμε την περασμένη Τρίτη και χθες, στην Λευκωσία και στην Πάφο, αντίστοιχα, στα Γραφεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Διανεμήθηκαν ενημερωτικά φυλλάδια, στους συμπατριώτες μας που περίμεναν να εξυπηρετηθούν, σχετικά με το μεγάλο πρόβλημα της Λαθρομετανάστευσης και των θέσεων του κινήματος μας.




Ο κόσμος στην Λευκωσία ανταποκρίθηκε θετικά στις απόψεις του κινήματος αφού έδειχναν να τις συμμερίζονται. Ενώ δεχθήκαμε πολλά τηλεφωνήματα υποστήριξης, αλλά και για να μάθουν περισσότερες πληροφορίες ούτως ώστε να ενταχθούν μαζί μας καινούργια μέλη.

Στην Πάφο, υπήρχαν πολλοί μετανάστες, οι οποίοι στην θέα των μελών μας, έσκυβαν το κεφάλι και αποχωρούσαν διακριτικά από την εν λόγω αίθουσα. Ενώ οι πολίτικες που έπαιρναν τα φυλλάδια του κινήματος, εξέφραζαν την υποστήριξη τους. Χαρακτηριστικά κάποιοι πολίτες μας είπαν: «Είμαστε μαζί σας», «συνεχίστε μέχρι να καταλάβει ο κόσμος που ζούμε και ποιοι μας κυβερνούν».





Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως δίπλα από τα Γραφεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων στην Πάφο, υπάρχει μια οικοδομή υπό ανέγερση και οι Έλληνες εργάτες ήρθαν για να πάρουν τα φυλλάδια, αλλά και να μας υποστηρίζουν και αυτοί με την σειρά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...