Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ



Ευρωπαίοι ηγέτες 8 διαφορετικών χωρών όπως η Βρετανία, Γαλλία , Ισπανία , Αυστρία αποδέχτηκαν την πρόταση του Γιαπωνέζικου Εθνικιστικού κόμματος και επισκέφθηκαν το Τόκυο . Η επίσκεψη έγινε με αφορμή την επέτειο της ήττας των Γιαπωνέζων στον Β’ Π.Π.
Οι Ευρωπαίοι Εθνικιστές επισκέφθηκαν το μνημείο πεσόντων στο Γιασουκούνι και τίμησαν με αυτό τον τρόπο τους ήρωες της Ιαπωνίας .

Από την Γαλλία συμμετείχε το Εθνικό Μέτωπο με τον Ζαν Μαρί Λεπέν και τον Μπρούνο Γκόλνις . Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το γεγονός ότι μεταξύ των πεσόντων υπάρχουν και εγκληματίες πολέμου ,ο Λεπέν απάντησε πως εγκληματίες πολέμου είναι εκείνοι που αφάνισαν ολόκληρες πόλεις με τις ατομικές τους βόμβες .
Από την Βρετανία ο εκπρόσωπος του ΒΝΡ , Άνταμ Γουώλκερ , τόνισε πως το ΒΝΡ τιμάει εκείνους που έπεσαν για την πατρίδα τους .
Ο πρόεδρος των Γιαπωνέζων Εθνικιστών δήλωσε πως το κόμμα του μοιράζεται τις ίδιες πατριωτικές αξίες με τα ευρωπαίους φιλοξενούμενούς του και πως όλοι τους είναι κατά της παγκοσμιοποίησης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...