Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Στην Κύπρο του 21 αιώνα ο ανθελληνισμός καλπάζει ...

Δεν πέρασαν παρά μόνο κάποια χρόνια που κάποιοι έχυσαν ποτάμια αίμα για να παραμείνει τούτος ο τόπος Ελληνικός. Έδωσαν ότι πιο σημαντικό, την ίδια τους την ζωή, για να μας παραδώσουν την γη των προγόνων τους όπως την παρέλαβαν, ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Λίγες δεκαετίες μετά, χρήμα από τις ξένες μεγάλες δυνάμεις, και τα "κατάλληλα" άτομα (πολιτικάντηδες & διάφοροι θολόκουλτουριάρηδες) ήταν αρκετά για να μπει το σχέδιο να αφανιστεί ο Ελληνισμός από αυτό το τόπο.
Όσα δεν κατάφεραν, με κατοχή, βία, τρομοκρατία και καταπίεση, τα καταφέρνουν εν καιρό ειρήνης και "δημοκρατίας".
Στην Κύπρο του 21ου αιώνα ξεχάστηκαν αξίες και ιδανικά, μα πάνω από όλα τα Ελληνικά ιδεώδη που μεγάλωσαν τόσες και τόσες γενιές των προγόνων μας. Ο κόσμος παρακολουθεί, μέσα στο λήθαργο που του επέβαλαν να είναι, χωρίς να αντιδρά! Επιτρέπει να του μιλάνε για "λύσεις" ξεπουλήματος, τύπου ομοσπονδίας σαν να είναι το θείο δώρο, να δίνουν συγχωροχάρτι στον εισβολέα κατακτητή που λεηλάτησε την γη μας και τις πατρογονικές μας εστίες, να παρουσιάζουν τον βάρβαρο Τούρκο εισβολέα ως "αδελφό", και να παρουσιάζουν πλέον, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μας αδέλφια, που έδωσαν την ίδια τους την ζωή για να παραμείνει αυτή η γη ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ως εισβολείς (!!!), και να λέει και ευχαριστώ.
Αποκορύφωμα όλων αυτών, των δραματικών γεγονότων που συμβαίνουν, ήρθε να δέσει σαν κερασάκι στην τούρτα, το κάψιμο Ελληνικής σημαίας σε ποδοσφαιρικό αγώνα που έγινε χθες. Δεν θα ασχοληθούμε με το ποιος το έκανε, αλλά με την πράξη, που δείχνει που έχουμε καταντήσει σαν κοινωνία, με τους αδέξιους πολιτικούς χειρισμούς όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και την αντεθνική νοοτροπία που συντηρείτε, με την ανοχή όλων των κομμάτων πάσης αποχρώσεως και όχι μόνο.
Αν είναι ποτέ δυνατόν ένας "φίλαθλος", που μιλάει ελληνικά και έχει ως Εθνικό Ύμνο τον ελληνικό, έβαλε φωτιά στην ελληνική σημαία, που χιλιάδες κόσμος, Ελλαδίτες και Κύπριοι, πολέμησαν για να μείνει όρθια. Είναι ντροπή όχι μόνο για τον ίδιο, είναι ντροπή όλων μας. Γιατί κάποιοι έχουν φανατίσει αυτά τα άτομα και πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους. Ευτυχώς υπάρχουν και σωστά σκεπτόμενοι φίλαθλοι και αμέσως προσπάθησαν να τη σβήσουν.
Όποιος λαός δεν σέβεται την ιστορία και τα σύμβολα, δεν έχει μέλλον ...


Υ.Γ.: Σχόλιο Δ. Χιώτη: Το να καις ΕΛΛΗΝΙΚΗ σημαία σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ έδαφος..είναι φρικιαστικό...αυτός ο τόπος είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ...
Τα συγχαρητήρια μας, που ακόμα υπάρχουν αθλητές που σκέπτονται Εθνικά, ανεξαρτήτως από πια ομάδα και αν προέρχονται, οποιασδήποτε απόχρωσης.


Γιάννης Γεωργιάδης
Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο
(Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...