Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΙΕΝΝΗ !

ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΤΟ FPO
Πέρα από κάθε προσδοκία ήταν τα αποτελέσματα των τοπικών εκλογών γιά την περιοχή της Βιέννης για το κόμμα των Ελευθέρων . Οι Αυστριακοί εθνικιστές συγκέντρωσαν το 27,9% και θα έχουν 28 αντιπροσώπους στην τοπική βουλή της Βιέννης .
Η επιτυχία είναι συλλογική όμως σημαντικό μερίδιο έχει ο χαρισματικός ηγέτης του FPO, ο οποίος ανέλαβε το κόμμα μετά τον θάνατο του Χάϊντερ . Ο Στράχε μέσα σε 5 χρόνια ως αρχηγός εκτόξευσε τα ποσοστά των αυστριακών εθνικιστών από το 10% στο 27,9% .
Σπουδαίο ρόλο έπαιξε και η παρουσία του Γ.Γ. των Ελευθέρων , Χέρμπερτ Κίκλ . << Στις εθνικές εκλογές του 2013 ευελπιστούμε να είμαστε το δεύτερο κόμμα στην χώρα >>
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο αρχηγός του αδελφού κόμματος FPK, Uwe Scheuch, από την περιοχή της Καρινθίας από όπου καταγόταν άλλωστε και ο εκλιπών, Χάϊντερ, δήλωσε :
<< Τα αποτελέσματα της Βιέννης μας έδειξαν ότι με την σωστή πολιτική και τα κατάλληλα άτομα θα αποτελέσουμε την εναλλακτική λύση απέναντι από τα κόμματα του κατεστημένου >>
Μετά την επιτυχία των Σουηδών Εθνικιστών ήρθε και το νικηφόρο αποτέλεσμα στην Βιέννη . Είναι φανερό πως υπάρχει μια αφύπνιση των Ευρωπαϊκών λαών ενάντια στην λαθρομετανάστευση , στην παγκοσμιοποίηση και τις ληστρικές μεθόδους των τραπεζών .
Ο αγώνας των Ευρωπαίων εθνικιστών είναι κοινός. Στην Κύπρο, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο αποτελεί τον μοναδικό φορέα αυτών των ιδεών !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...