Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ TEA PARTY H EDL ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ

Η σημαία του Tea Party

Φίλος της EDL
Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Observer  το κόμμα της άκρας δεξιάς English Defence League το οποίο μάχεται εναντίον του << εξισλαμισμού >> των βρετανικών πόλεων , έχει συνάψει συνεργασία με το βορειοαμερικανικό Tea Party  το οποίο εκφράζει την συντηρητική πλευρά των Η.Π.Α.

Εκείνο το οποίο προκαλεί ανησυχία είναι η ανάμιξη στις δραστηριότητες των δύο κινημάτων , του ραβίνου Ναχούν Σίφρεν, υποψηφίου Γερουσιαστή της Καλιφόρνια ο οποίος σε σειρά ομιλιών του σε εκδηλώσεις του Tea Party ανέλυσε τους κινδύνους που προέρχονται από την δράση των ισλαμιστών στις Η.Π.Α.
Από την άλλη πλευρά όλο και πιο στενοί γίνονται οι δεσμοί της English Defence League με την Πάμελα Γκέλλερ . Η Γκέλλερ αγωνίζονταν και αυτή εναντίων των ισλαμιστών στις Η.Π.Α. ενώ ξαναήρθε στο προσκήνιο με την προσπάθεια κύκλων της Νέας Υόρκης κατά της ανέργεσης τζαμιού κοντά στο σημείο που βρίσκονταν οι δίδυμοι πύργοι .
Η Γκέλλερ αποτελεί την γέφυρα επικοινωνίας του Tea Party και της EDL . Είναι φανερή η εβραϊκή επιροή σε κάποια, ελάχιστα ευτυχώς, ευρωπαϊκά και αμερικανικά κινήματα τα οποία θέλουν να εκδιώξουν τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες αλλά δεν τολμούν να θίξουν τα εβραϊκά συμφέροντα από τα οποία εξαρτώνται . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...