Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ !

Με ραγδαίους ρυθμούς συνεχίζεται η πληθυσμιακή αλλοίωση της Ευρώπης από τους τριτοκοσμικούς λαθρομετανάστες που την κατέκλυσαν.

Στην Μ. Βρετανία ή αλλιώς Britishtan όπως την ονομάζουν πλέον οι γηγενείς κάτοικοί της η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.
Το Μπίρμινχαμ είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αγγλίας με πληθυσμό 1.028.000. Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ το 20% των κατοίκων του Μπίρμινχαμ γεννήθηκε εκτός της χώρας. Μέχρι το 2024 οι λευκοί κάτοικοι θα έχουν καταστεί μειοψηφία!
Για τις θρησκευτικές ανάγκες των μουσουλμάνων της αγγλικής μεγαλούπολης έχουν κτιστεί πάνω από 200 τζαμιά. Επίσης πολλά κτήρια έχουν μετατραπεί σε χώρους λατρείας των λαθραίων ενώ πριν ήταν σχολεία, εκκλησίες ,κινηματογράφοι, καταστήματα.
Το Μπίρμινχαμ έχει επίσης …την τιμή να φιλοξενεί "το Συμβούλιο της Σαρία" του θρησκευτικού νόμου των μουσουλμάνων!
Με την δημογραφική έκρηξη που παρατηρείται αυξάνεται και η επιθετικότητα των μουσουλμάνων εποίκων σε βάρος των ντόπιων στρατιωτών με αφορμή την παρουσία τους στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ.
Πολλοί βρετανοί στρατιώτες έχουν δεχτεί φραστικές και σωματικές επιθέσεις μέσα στην πόλη του Μπίρμινχαμ με αποτέλεσμα να διαταχθούν από τους ανωτέρους τους να μην κυκλοφορούν με την στολή τους μέσα στην πόλη!
Το μίσος που επιδεικνύουν οι μουσουλμάνοι έποικοι σε βάρος των γηγενών κατοίκων της Ευρώπης είναι αισθητό σε κάθε γωνιά της Ευρώπης.
Στην Ελλάδα ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αθηναίων υποσχέθηκε την ανέγερση μεγάλου τζαμιού για τις θρησκευτικές ανάγκες των ..ευσεβών πολιτών του.
Αν στο Μπίρμινχαμ υπάρχουν ήδη 200 τζαμιά στην αχανή Αθήνα θα τους φτάσει μόνο ένα για να προσεύχονται πέντε φορές την ημέρα;
Η απάντηση έρχεται μέσω του παρακάτω δημοσιεύματος της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:
Τι να μας κάνει ένα τζαμί; Θέλουμε δέκα!

"Όχι ένα, αλλά τουλάχιστον... δέκα τζαμιά στην ευρύτερη Αττική επιθυμούν να αποκτήσουν οι μουσουλμάνοι μετανάστες. Σε σχετική συνέντευξη Τύπου, που δόθηκε τη Δευτέρα στα γραφεία της Ένωσης Μεταναστών Ελλάδος, παρουσιάστηκαν 23 προτάσεις, που αφορούν στο σύνολο τους τη μεταναστευτική πολιτική, με σκοπό τα ζητήματα αυτά να τεθούν υπόψη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωβουλής, υπουργείων και κομμάτων, ανεξάρτητων βουλευτών, καθώς και της Εκκλησίας της Ελλάδος. Ειδικά για το ζήτημα του τζαμιού, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συνδέσμου Ελλάδας - Πακιστάν, ο κ. Syed Mohammad Jamil, είπε ότι παλεύουν χρόνια για να χτιστεί τζαμί στην Αθήνα. Ήδη, από το κράτος έχει δοθεί και χώρος (στο Βοτανικό) και λεφτά. Οι νόμιμοι μετανάστες θα συμβάλουν οικονομικά στην προσπάθεια να χτιστεί το τζαμί, ενώ θα οριστεί και μια 12μελής επιτροπή, η οποία θα ελέγχει τη λειτουργία του τζαμιού. Η Ένωση Μεταναστών Ελλάδος ωστόσο ζητάει από το ελληνικό κράτος να επιτρέψει, αν όχι στην Αθήνα, τουλάχιστον στην Αττική, να δημιουργηθούν και να λειτουργούν τουλάχιστον δέκα τζαμιά..."
Στην Θεσσαλονίκη ο 67χρονος δήμαρχος ατενίζει το μέλλον με πολυπολιτισμική αισιοδοξία θέλοντας να φτιάξει μνημεία για τους Νεότουρκους, για τους Εβραίους και να αφιερώσει μία οδό της πολύπαθης πρωτεύουσας του Ελληνικού Βορρά στον Κεμάλ Μουσταφά!
Στην Κύπρο η κατάσταση με τους τριτοκοσμικούς λαθρομετανάστες έχει ξεπεράσει τα όρια με την ανοχή μάλιστα των κυβερνώντων και των παραφυάδων τους.
Στην κυπριακή κοινωνία υπάρχει έντονη η αίσθηση της αδικίας σε βάρος των Ελλήνων το γένος σε σχέση με τους παρασιτικούς λαθραίους που απομυζούν τα κρατικά ταμεία.
Δεν είναι μακριά η μέρα όπου θα ριζώσει ο φόβος στην ψυχή των ντόπιων κατοίκων της Ελληνικής Μεγαλονήσου μήπως γίνει κάποιο σχόλιο ή κάποια πράξη από την οποία θα θιγούν οι ..ευαίσθητοι λαθρομετανάστες. Φτάνει να θυμηθούμε τι έγινε στην Δανία με τα επίμαχα σκίτσα και στην Ολλανδία με μία κινηματογραφική ταινία που έθιγαν τις χιλιάδες των μουσουλμάνων που ζουν στις δύο ευρωπαϊκές χώρες.
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ενσαρκώνει την επιθυμία των Ελλήνων της Κύπρου για απελευθέρωση από τους παράνομους στις ελεύθερες περιοχές και τους Τούρκους στις κατεχόμενες .


Η μέρα της μεγάλης διαμαρτυρίας πλησιάζει!


Στράτος Καρανικολάου
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...