Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ !

Αθώος ο πρόεδρος του ΒΝΡ
Με μία ιστορική απόφασή του το Βασιλικό  Δικαστήριο του Λονδίνου διασφάλισε το δικαίωμα της ελευθερίας έκφρασης για τους γηγενείς κατοίκους της Αγγλίας .
Η Επιτροπή Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Μ.Βρετανίας είχε μηνύσει τον πρόεδρο του ΒΝΡ και ευρωβουλευτή Νικ Γκρίφιν για το ρατσιστικό όπως υποστήριζε καταστατικό του κόμματος και ζητούσε την φυλάκιση του αλλά και την δήμευση της περιουσίας του ΒΝΡ!
Οι σκευωρίες όμως κατέρρευσαν μπροστά στο δικαστήριο . Η Επιτροπή Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων γνώρισε μια πρωτοφανή ήττα στην προσπάθειά της να καταστρέψει το Βρετανικό Εθνικό Κόμμα !
Σε δηλώσεις του ο Νικ Γκρίφιν είπε τα εξής : << Είναι μία τεράστια νίκη για την ελευθερία . Αυτή ήταν η τέταρτη φορά που το "πολιτικά ορθό κράτος" προσπάθησε να με φυλακίσει . Ενώ η πολιτική "ελίτ" πληρώνεται από το κράτος για να λέει ψέμματα,προσπαθεί να φιμώσει εμάς που λέμε την αλήθεια στο λαό. Είμαστε ένα νόμιμο κόμμα που αγωνίζεται για την δίκαια μεταχείριση των ντόπιων κατοίκων αυτού του τόπου . Αξίζει πραγματικά τον κόπο να ρισκάρεις την πτώχευση και την φυλάκιση για τα δικαιώματα αυτών των ανθρώπων.Όμως δεν καταλήξαμε στην φυλακή. Κερδίσαμε ! Έτσι θα γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα δίνοντας στον κόσμο μας τα δώρα της ελευθερίας , της ισότητος και του δικαιώματος να είμαστε αυτό που είμαστε >> 
Η Ευρώπη μας δείχνει το δρόμο για άλλη μια φορά . Στην Κύπρο τον τελευταίο καιρό ακούγονται παρόμοιες απειλές κατά του Εθνικιστικού Κινήματος δηλαδή του Ε.ΛΑ.Μ. από αξιωματούχους του καθεστώτος . Μάταιος κόπος . Οι Εθνικιστές δεν φιμώνονται . Είμαστε περήφανοι για τις Ιδέες μας!

Ο Νίκ Γρίφιν και ο ...πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητος και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...