Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Ομιλία του Στράτου Καρανικολάου στην Πορεία κατά της Λαθρομετανάστευσης στην Λάρνακα - 28/12/2010

Στην πολιτισμική σύγκρουση μεταξύ των Ευρωπαίων και των εξτρεμιστών μουσουλμάνων, δε μπορεί να υπάρξει συμβιβασμός, παρά μόνο η απώλεια από τη μία ή την άλλη πλευρά των απόλυτων αξιών που θεωρεί πολύτιμες. Η Ευρωπαϊκή συνθηκολόγηση σε ευρωπαϊκό έδαφος, όπου παραμένει η κυρίαρχη πλειοψηφία, είναι απίθανη.

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες αντιδρούν και φροντίζουν να διατηρήσουν τις κοινωνίες τους ως έχουν, με τη θεσμοθέτηση νόμων με βάση τα Δυτικά πρότυπα, με τον αυστηρό περιορισμό της μετανάστευσης από μουσουλμανικές χώρες, με την απομάκρυνση των ριζοσπαστικών ιμάμηδων και άλλων ακτιβιστών μουσουλμάνων, καθώς και με την αύξηση των μαζικών απελάσεων.
Είδαμε όλοι με φρίκη την εβδομάδα που πέρασε τις φυλετικές συγκρούσεις που έγιναν στην Ρωσσία μεταξύ των γηγενών κατοίκων και των λαθρομεταναστών.
Προβληματιστήκαμε όταν στο κέντρο της Στοκχόλμης έγινε τρομοκρατική ενέργεια από φανατικό μουσουλμάνο. Σε μία χώρα μάλιστα την Σουηδία που φημίζεται για την ανεκτικότητα και τα ωφελήματα που έχει προσφέρει στους μετανάστες.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τις κινήσεις μερικών χωρών:


ΓΑΛΛΙΑ: H Γαλλική κυβέρνηση χαρακτήρισε τους μουσουλμάνους ταραξίες της Γαλλίας ως «όχλο»και θα απαιτήσει από τους μη ευρωπαίους μετανάστες να υπογράψουν ένα νέο «Συμβόλαιο Υποδοχής και Ενσωμάτωσης», το οποίο θα ενημερώνει τους μετανάστες ως προς τις υποχρεώσεις τους. Μεταξύ άλλων μεταρρυθμίσεων, η γαλλική κυβέρνηση θα μπορεί να απελάσει τους μετανάστες ακόμα και μετά από περίοδο 10 χρόνων παραμονής. Οι μουσουλμανικές κοινότητες που αρνούνται να ενσωματωθούν - σύνηθες φαινόμενο στις μέρες μας - κηρύσσονται εκτός νόμου. Για να παραμείνουν οι μετανάστες, θα πρέπει να δείχνουν σεβασμό στις γαλλικές νόρμες, όπως είναι η ισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών. "Αν μια γυναίκα κρατείται όμηρος στο σπίτι χωρίς να μαθαίνει Γαλλικά, όλη η οικογένεια θα κληθεί να εγκαταλείψει τη χώρα", δήλωσε ο Σαρκοζί, ο οποίος προτείνει να γίνει κατάταξη των χωρών από όπου προέρχονται οι μετανάστες, ώστε να καθοριστεί το κατά πόσο επιθυμητοί είναι οι μετανάστες από τις χώρες αυτές.


ΔΑΝΙΑ: Οι Δανοί έχουν θεσπίσει ακόμη σκληρότερους νόμους για τη μετανάστευση, οι οποίοι δίνουν τέλος στο φιλελεύθερο πρόγραμμα για τους πρόσφυγες, αποθαρρύνοντας ακόμη και τους προσωρινά εργαζόμενους. Ως επακόλουθο των αναταραχών που προέκυψαν από τα σκίτσα του Μωάμεθ, πολλοί είναι αυτοί - μεταξύ των οποίων και αρκετά μέλη της κυβέρνησης - που θέλουν την πλήρη απαγόρευση της μετανάστευσης μουσουλμάνων καθώς και την αφαίρεση ιθαγένειας και απέλαση των ακραίων μουσουλμάνων ηγετών. Για να διατηρήσει τις πολιτισμικές αξίες της χώρας, ο Δανός Υπουργός Πολιτισμού, Μπράιαν Μίκελσεν, έκανε πρόσφατα έκκληση για τη δημιουργία ενός «Κανόνα δανέζικης τέχνης, μουσικής, λογοτεχνίας και κινηματογράφου." Το περασμένο καλοκαίρι, δήλωσε ότι: "Στη Δανία έχουμε δει την εμφάνιση μιας παράλληλης κοινωνίας, στην οποία οι μειονότητες ασκούν τις μεσαιωνικές τους αξίες και αντιδημοκρατικές απόψεις", προσθέτοντας ότι, "Αυτό είναι το νέο μέτωπο στον πολιτιστικό μας πόλεμο".


ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Η Γερμανία, η οποία πρωτοστάτησε στο πρόγραμμα επισκέπτη-εργάτη στην Ευρώπη, προέβει σε ριζικές αλλαγές. Η καγκελάριος της Γερμανίας δήλωσε πρόσφατα :
«Οι πολυπολιτισμικές κοινωνίες λειτούργησαν ειρηνικά μόνο ... σε απολυταρχικά κράτη. Η έννοια της πολυπολιτισμικότητας έχει αποτύχει. Όποιος έρχεται εδώ πρέπει να σέβεται το σύνταγμά μας και να ανέχεται τις Δυτικές και χριστιανικές ρίζες μας».

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Η Ολλανδία, η οποία έχει μειώσει τη μετανάστευση κατά το ήμισυ από το 2001, απέλασε 26.000 αιτούντες ασύλου, και διατηρεί τις νέες αφίξεις σε στρατόπεδα κράτησης. Σύμφωνα με την προτεινόμενη νομοθεσία, οι γυναίκες απαγορεύεται να φορούν μπούρκα οπουδήποτε δημόσια, όχι μόνο σε σχολεία και δημόσια κτίρια, όπως ισχύει και στη γαλλική νομοθεσία.
«Πιστεύω ότι έχουμε σταθεί πολύ ανεκτικοί για πάρα πολύ καιρό, ειδικά απέναντι στη μισαλλοδοξία, και το μόνο που λάβαμε ήταν μισαλλοδοξία", δήλωσε ο Geert Wilders, μέλος του Ολλανδικού Κοινοβουλίου, ο οποίος έχει αναγκαστεί να ζει σε ασφαλή σπίτια, λόγω απειλών κατά της ζωής του από ισλαμιστές. Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση το 51% των Ολλανδών δεν βλέπει με καλό μάτι τους μουσουλμάνους.

ΒΕΛΓΙΟ: Οι Βέλγοι είναι ακόμη λιγότερο ανεκτικοί. «Το Ισλάμ είναι σήμερα ο νούμερο ένα εχθρός όχι μόνο της Ευρώπης, αλλά ολόκληρου του ελεύθερου κόσμου», δηλώνει ο Φίλιπ Ντεβίντερ, ηγέτης του Vlaams Belang (Το Φλαμανδικό Συμφέρον), που είναι τώρα το πιο δημοφιλές πολιτικό κόμμα στο Βέλγιο. Ο κ. Ντεβίντερ έχει κερδίσει δημοτικότητα με το επιχείρημα ότι, "είναι μια ψευδαίσθηση να πιστεύουμε ότι ένα μετριοπαθές Ισλάμ υπάρχει στην Ευρώπη.
Υπάρχουν ήδη 25 έως 30 εκατομμύρια μουσουλμάνοι στο έδαφος της Ευρώπης, και αυτό γίνεται απειλή. Είναι ένας πραγματικός δούρειος ίππος".

ΕΛΒΕΤΙΑ: Με ποσοστό 53% οι Ελβετοί αποφάσισαν με δημοψήφισμα που ζήτησε το Εθνικιστικό Κόμμα την άμεση απέλαση οποιουδήποτε μετανάστη ή λαθρομετανάστη τιμωρηθεί με παραπάνω από έναν χρόνο φυλάκιση για οποιοδήποτε αδίκημα. Την απόφαση του Ελβετικού Λαού καταδίκασε, ως ρατσιστική και ξενοφοβική, η Διεθνής Αμνηστία και οι Ελβετοί Σοσιαλιστές. Αξίζει, φυσικά, να τονίσουμε ότι στο εν λόγω δημοψήφισμα είχαν δικαίωμα ψήφου και οι νομιμοποιημένοι μετανάστες, γεγονός που δείχνει ότι στην ουσία η βούληση του Ελβετικού Λαού ήταν, σε ποσοστό, πολύ μεγαλύτερη από το 53% που έδειξαν οι κάλπες
Δείχνει επίσης και το πλάνο εκλογής που έχουν όλα αυτά τα κόμματα της λεγόμενης κεντροαριστεράς-αριστεράς, τα οποία βλέποντας το λαϊκό τους έρεισμα να μηδενίζεται ανά τον κόσμο, βλέπουν στους λαθρομετανάστες την νέα δεξαμενή ψήφων τους με απώτερο σκοπό την διαιώνιση της κατάστασης που βιώνουμε.

ΕΛΛΑΔΑ: Στην Ελλάδα που έχει και τον υπερπολλαπλάσιο κίνδυνο από όλα τα κράτη της Ευρώπης, ενώ θα περίμενε κανείς να έχει θεσπιστεί προ πολλού μία αποτρεπτική μεταναστευτική πολιτική, αντιθέτως η άρχουσα τάξη ακολούθησε την πολιτική των ανοιχτών συνόρων έναντι των εξ ανατολής εποίκων. Οι προηγούμενες κυβερνήσεις με τη γνωστή ρητορική Σημίτη περί πολυ-πολιτισμικής κοινωνίας, καθώς και η πολιτική Καραμανλή , με τις διαδοχικές "νομοθετικές" παρεμβάσεις κατέστησαν το απολύτως παράνομο ως νόμιμο, με αποτέλεσμα να έχει η Ελλάδα το συντριπτικά μεγαλύτερο σε αναλογία ποσοστό λαθραίων μουσουλμάνων από κάθε άλλο κράτος στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Σε σύγκριση με την Ε.Ε. και πέραν των ποσοτικών στοιχειών, στην Ελλάδα υπάρχει και κάτι πολύ χειρότερο το οποίο εστιάζεται στα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Η χώρα έχει καταστεί ένα φίλτρο από το οποίο κατακάθεται ότι χειρότερο πολιτισμικά, αφήνοντας να περάσει προς την υπόλοιπη Ευρώπη ένα ελάχιστο ποσοστό μουσουλμάνων λαθρομεταναστών. Και ενώ ο καθένας θα περίμενε απο την νέα κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου να λάβει επιτέλους μέτρα ανασταλτικά σε αυτό το ζοφερό φαινόμενο, όπως έκαναν όλοι οι ευρωπαίοι ομόλογοι του, αντιθέτως είδαμε να θεσπίζονται νόμοι χορήγησης ελληνικής ιθαγένειας σε παιδιά αλλοδαπών αν γεννηθούν σε ελληνικό έδαφος. Ωστόσο το κακό δεν σταματάει εδώ διότι οι νεόφερτοι προκαλούν με τις ακραίες -δήθεν- θρησκευτικές ευαισθησίες τους.


ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ


Επειδή οι κυβερνώντες κομμουνιστές προσπαθούν με κάθε τρόπο να δημιουργήσουν προβλήματα στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ας δούμε τι έγινε πρόσφατα στο Ευρωκοινοβούλιο :
Έξι υπουργοί Εξωτερικών κρατών του πρώην «σιδηρού παραπετάσματος» (Λετονίας, Λιθουανίας, Ρουμανίας, Ουγγαρίας, Τσεχίας και Βουλγαρίας), απέστειλαν επίσημο αίτημα στον Επίτροπο Δικαιοσύνης της Ε.Ε., ζητώντας «την ποινικοποίηση των εγκλημάτων των κομμουνιστικών καθεστώτων», διότι, όπως κατήγγειλαν, στην Δυτική Ευρώπη, τα δεινά όσων έζησαν υπό κομμουνιστική κατοχή αντιμετωπίζονται συχνά με περιφρόνηση. Πρόκειται για ένα απολύτως δίκαιο αίτημα, καθώς μετά την αυτοκατάργηση του λεγόμενου «υπαρκτού σοσιαλισμού», αγνοήθηκαν παντελώς τα άπειρα εγκλήματα των καθεστώτων αυτών και οι κομμουνιστές δολοφόνοι –ανώτεροι και κατώτεροι- εξακολουθούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι!
Σε όλη την Ευρώπη τα Εθνικιστικά Κινήματα είναι σε συνεχή άνοδο. Έχουμε εκλέξει βουλευτές, Ευρωβουλευτές, δημοτικούς συμβούλους. Οι λαοί της Ευρώπης άρχισαν να αντιστέκονται στην λαίλαπα του τριτοκοσμικού εποικισμού που καθυστερεί την ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών.
Όλοι εσείς οι μεγαλύτεροι σε ηλικία που πολεμήσατε για την ελευθερία αυτού του τόπου, που εργαστήκατε για χρόνια καταβάλλοντας παράλληλα τις κοινωνικές ασφαλίσεις και τους φόρους για να κρατηθεί η Κύπρος οικονομικά δυνατή, βλέπετε τώρα τους λαθραίους να παίρνουν προκλητικά μεγάλα επιδόματα που ούτε τα ίδια σας τα παιδιά δεν δικαιούνται.
Όλοι εσείς που νοιώθετε μέσα σας το αίσθημα της αδικίας να μεγαλώνει μέρα με την μέρα, ελάτε στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) το οποίο αποτελεί την μοναδική ελπίδα αντίστασης του κυπριακού Ελληνισμού.
Δώστε μας την δύναμη να αγωνιστούμε με νόμιμα πολιτικά μέσα γιά μια Κύπρο Ελεύθερη Ελληνική Ορθόδοξη Χριστιανική μέσα σε μία Ευρώπη των Εθνών και των τοπικών παραδόσεων.

Στράτος Καρανικολάου

Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...