Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Οι ωραίοι Έλληνες

Σε πρόσφατη δήλωση του στο ετήσιο συνέδριο της ΠΟΦΕΝ, ο Πρόεδρος κ. Χριστόφιας κάλεσε όσους δεν συμφωνούν με την ομοσπονδία «ως ωραίοι Έλληνες που είναι» κατά την έκφραση του, να βγουν και να το πουν για να δούμε ποιος θα κερδίσει. «Αυτό που θα κερδίσει», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, «θα είναι η διχοτόμηση», επισημαίνοντας πως «η Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία δεν είναι ανακάλυψη του Δημήτρη Χριστόφια, αλλά είχαν υιοθετήσει όλοι οι εκάστοτε Πρόεδροι της Κυπριακής Δημοκρατίας ». Συμφωνούμε κύριε Πρόεδρε! Καμία Κυβέρνηση δεν στάθηκε στο ύψος της. Από την αποδοχή της διζωνικότητας το 1977 εκ μέρους του Μακαρίου, όλοι, από άκρα αριστερά μέχρι άκρα δεξιά κινούνται στα πλαίσια της Ομοσπονδίας.
Δυστυχώς για εσάς όμως, έχει παρέλθει ανεπιστρεπτή η δημοκρατία της μιας και μοναδικής φωνής. Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι η μόνη πολιτική δύναμη στην Κύπρο αυτή την στιγμή που αντιλαμβάνεται πως η Ομοσπονδία είναι η πραγματική Διχοτόμηση.
Έχουμε καταφέρει να συσπειρώσουμε τον κόσμο ενάντια στην Ομοσπονδία και την Λαθρομετανάστευση που αποτελούν την γάγγραινα της Πατρίδος μας. Είναι εις γνώσιν σας πως το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δεν ήλθε για να συνθηματολογήσει, αλλά για να αλλάξει τα δεδομένα και αυτό είναι που σας φοβίζει.
Στην εκδήλωση μας ενάντια στην Λαθρομετανάστευση, κανένας δεν ήλθε να μας συμπαρασταθεί. Κανείς εκτός του απλού κόσμου που πλαισιώθηκε εντός των Γραμμών μας ως συνοδοιπόρος και εκτός αυτών ως χειροκροτητής. Πολύ εύστοχα στο ρεπορτάζ της Σημερινής η εκδήλωση του Κινήματος μας κατατάχθηκε στην κατηγορία "Κοινωνία".
Είμαστε το κομμάτι της Κοινωνίας που φοβόσασταν. Το στατιστικό λάθος που θα ανατρέψει τα δεδομένα. Είμαστε εμείς που με μοναδικά μέσα την αυθεντικότητα και την αγνότητα μας συσπειρώνουμε χιλιάδες συμπατριωτών μας στον δρόμο όπου και όποτε θέλουμε και έχουμε μάλιστα και την ικανότητα να τους περιφρουρούμε.
Να είστε σίγουρος κ.Πρόεδρε πως οι "ωραίοι Έλληνες" ξέρουν να βρoντοφωνάζουν "μεγάλα ΟΧΙ".
Μέσα από τις τάξεις του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), προετοιμάζεται η νέα ιστορική απάντηση του Ελληνισμού ενάντια στον αφανισμό του και κανένας Χριστόφιας, κανένας Κυπριανού, κανένας Πολυκάρπου καμία "Βολκάν" και καμία "Γνώμη" δεν έχουν την δύναμη να σταματήσουν το νέο ΟΧΙ!


Αριστείδου Μαρίνος,
Στέλεχος (Ε.ΛΑ.Μ)
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...