Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

ΟΡΑΤΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ

Βρισκόμαστε στην αρχή ενός αιώνα με την εμφάνιση μίας νέας παγκόσμιας βαρβαρότητας, που ονομάζεται ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ. Ζούμε πράγματι, σε μια Νέα Εποχή όπου έχει διαταραχθεί η οικονομική και κοινωνική συνοχή των κρατών, έχουν διευρυνθεί οι κοινωνικές ανισότητες, τα πάντα αλώθηκαν, οι αρχές, οι αξίες και οι θεσμοί υποβαθμίστηκαν και εδραιώθηκε ένα διεφθαρμένο παγκόσμιο κατεστημένο.
Το σήμερα όμως έχει βαθειά χωμένες τις ρίζες του στο παρελθόν και δουλεύει, ως οι αρουραίοι, στους ανήλιαγους υπονόμους του Διεθνούς Σιωνισμού ευαγγελιζόμενο να κάνει πράξη τις γραφές των απόκρυφων βιβλίων του περί παγκόσμιας κυριαρχίας του.
Ερχόμενοι στην ελληνική πραγματικότητα φτάνουμε νοερά στην πολιτική μεταβολή του 1974 που αποτέλεσε ένα σημείο σταθμό της Ιστορίας της νεότερης Ελλάδας σηματοδοτώντας νέες κατευθύνσεις στην πορεία του Έθνους μας. Το 1974 για εμάς αποτέλεσε σημείο εκκίνησης κοινωνικών αγώνων και προσπαθειών, χρονολογία εκκίνησης κοινωνικών προσπαθειών με την ελπίδα της εδραίωσης της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας, την κατοχύρωση των ατομικών δικαιωμάτων και την υπεράσπιση της δημοκρατικής νομιμότητας ως και την ελπίδα της αναπτέρωσης του ηθικού για το αύριο του Έλληνα.
Κι εμείς οι αφελείς πιστέψαμε ότι η «Δημοκρατία» θα είναι πλέον η ταμιούχος των πόθων του Λαού, ότι θα είναι ο στύλος και το εδραίωμα του Έθνους. Δυστυχώς όμως οι «Δημοκρατικές» κυβερνήσεις που επακολούθησαν παρεξέκλιναν της πορείας των και του καθοριστικού όρου ότι, η κοινωνία ιστορικά, μαζί με την φυσική της ύπαρξη, παράγει και τον ανθρώπινο τρόπο της ύπαρξής της και ότι πυλώνες της αποτελούν η υγεία, η παιδεία, η επιστήμη, η βιομηχανία, η εργασία και η δημιουργική της φύση παράγοντες που αποτελούν τα θεμέλια του πολιτισμού της.
Ηθελημένα λοιπόν διέλαθε της προσοχής των εκάστοτε ιθυνόντων ότι η μεταστροφή μίας κοινωνίας, ως ψυχοσωματικής οντότητας, είναι θέμα κατευθυντηρίου κυβερνητικής πολιτικής γεγονός που ΟΥΔΕΝΑ ΟΥΔΟΛΩΣ ενδιέφερε να οδηγήσει τον Έλληνα πάνω στα χνάρια της διαχρονικής του πορείας. Έτσι ζούμε σήμερα σε ζοφερούς καιρούς πρωτοφανούς κρίσεως, σε χρόνους πονηρούς, σε χρόνους δουλόφρονους, σε χρόνους που οργιάζει ο άκρατος ατομικισμός και ο μηδενιστικός ωφελιμισμός, το απαίσιο αυτό παράσιτο της ψυχής και του πνεύματος και η πηγή του κακού, που οργιάζει στην ελληνική κοινωνία ως επιδημία. Ήδη διατρέχουμε δυστυχώς τον κίνδυνο του αφανισμού του Έθνους λόγω της γενικευμένης πλέον αποστασίας ενός άθλιου και διεστραμμένου πολιτικού κατεστημένου, το οποίο διέφθειρε μεθοδικά τους χαρακτήρες και τις συνειδήσεις των πολιτών απομακρύνοντάς τους από τις αξίες και τα ιδανικά με τα οποία γαλουχήθηκαν ανά τους αιώνες.
Τα σημεία είναι προμηνύματα μεγάλων συμφορών. Ένα κλίμα απαισιοδοξίας έχει μολύνει το σύνολο της κοινωνίας. Ο κόσμος ευρισκόμενος σε κατάσταση σόκ έγινε αγνώριστος, αγέλαστος, είναι όλος άγχος, αγωνία, νευρικότητα και βαριά ψυχοπνευματική καταθλιπτική συμπεριφορά με αποτέλεσμα η ζωή μας σήμερα να είναι γεμάτη θλίψεις. Μια αποχαλίνωτη ηθική που θεσπίστηκε από την επικράτηση με την έλευση της λαίλαπας του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, με την αποκορύφωση του φεμινιστικού κινήματος με τις ΕΓΕΣ, δημιούργημα και πρωτοστάτιδος της σημερινής βασιλομήτορος, κίνημα που επέφερε κραδασμιαία μεταβολή στην ελληνική οικογένεια και κατ’ επέκταση στην ελληνική κοινωνία, κίνημα που οδήγησε στην υπογεννητικότητα, στην αύξηση των διαζυγίων και στην διαστροφή της γενετησίου επιθυμίας, κίνημα που οδήγησε μια ολόκληρη κοινωνία σε ατραπούς ξένες προς την ελληνική ψυχοσύνθεση στην οποία επικράτησε μια πολυκέφαλη ψυχική παραλυσία και σκότισε την διάνοια τόσο, ώστε να εξασθενήσει η συνείδηση και να επέλθει η σύγχυσης, ο παραλογισμός και ένας ιδιότυπος μηδενισμός των πάντων.
Ο τρόπος ζωής και οι συμπεριφορές των καθεστωτικών ινστρούχτορων του Παπανδρεϊσμού εκπόρνευσαν την κοινωνία και καθιέρωσαν ένα άλλου είδους σκέψεων και ενεργειών, μια άλλου είδους ηθική. Η διαφθορά άρχιζε να καλπάζει με σημαιοφόρο τον σημερινό Πρόεδρο της «Δημοκρατίας» ο οποίος κάλυψε το «πόθεν έσχες» της κτήσης του «κωλόσπιτου» ενός ερωτύλου Πρωθυπουργού και ο οποίος τώρα παραδίδει ανενδοίαστα μαθήματα ηθικής, εφευρέθει το φρούτο της αναρχίας, τα ναρκωτικά με την προτροπή του σημερινού «κατοχικού ηγέτη» να φυτεύονται στις γλάστρες έγιναν καθεστώς, η εγκληματικότης μεσουράνησε και η τρομοκρατία με τα σαρανταπεντάρια αντικατέστησε τον θεσμό της Δικαιοσύνης η οποία κατέστη συνεργός σε ένα ειδεχθές και διαρκές εθνικό έγκλημα και όλα αποσάρθρωσαν τον κοινωνικό ιστό έχοντας σαν αποτέλεσμα να φτάσουμε σήμερα να διάγουμε μια κτηνώδη ζωή χωρίς ποτέ κανείς να έχει λογοδοτήσει γι’ αυτά τα οργανωμένα εγκλήματα.
Αντ’ αυτού όμως οι δέσμιοι εκάστοτε κυβερνώντες, σε διατεταγμένη υπηρεσία όντες και ως πειθήνια όργανα των αφεντάδων τους, προέβησαν ηθελημένα και μεθοδικά στην με κάθε τρόπο αποψίλωση κατά πρώτον της εθνικής συνείδησης του Έλληνα και κατόπιν προχώρησαν στην προσχεδιασμένη καταστροφή των παραγωγικών τάξεων, των δημιουργικών δυνάμεων και μέσων της κοινωνίας ούτως ώστε, ΜΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΝ, σήμερα να αντιμετωπίζουμε ως χώρα μια πρωτοφανή σε μέγεθος οικονομική κρίση που τεχνηέντως επιταχύνεται και ξαπλώνεται, άλλη μία φορά μετά από δύο παγκόσμιους πολέμους και αντίστοιχες εθνικές καταστροφές, προς όφελος και για λογαριασμό των οικονομικών και στρατιωτικών μηχανισμών ή λίγων ιδιωτών και του συστήματος που υπηρετούν που προκειμένου να συσσωρεύσουν, με την μορφή του κέρδους, το μεγαλύτερο μέρος του πλούτου που παράγουν οι δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας μας, που για να το επιτύχουν δεν διστάζουν να προβούν στην φυσική εξόντωση των πλατειών μαζών της επιφέροντας ανήκεστο βλάβη και ζημία στον κορμό του Έθνους διαπομπεύοντας τους θεσμούς του.
Η πρωτοφανής όμως αυτή κρίση οπωσδήποτε δεν είναι κρίση δική μας. Δεν είναι κρίση των παραγωγικών και δημιουργικών δυνάμεων της κοινωνίας μας, όπως παραπλανητικά ισχυρίζονται οι υποτελείς του συστήματος, αλλά αποτελεί την υλοποίηση του από βαθέως χρόνου εξυφανθέντος σχεδίου καθυποτάξεως του Έθνους στις ορέξεις του Διεθνούς Σιωνισμού που, δυστυχώς για το Έθνος, βρήκε τους υπηρέτες του στο πρόσωπο των απαρτιζόντων την σημερινή «Κυβέρνηση» και του όλου πολιτικού συστήματος που δεν γνωρίζουμε, αν ξύσουμε την επιδερμίδα τους, τι είδους αλλοεθνής αποφορά θα ξεπηδήσει αφού οι μέχρι σήμερα πολιτικοί απομάκρυναν τους εαυτούς τους από την υπηρεσία του Έθνους, έγιναν εχθροί του υπηρετώντας δουλικά τις δυνάμεις του προαιώνιου εχθρού, του πονηρού Διεθνούς Σιωνισμού που, έχοντας ως σημείο του αναφοράς της δράσης του την σφαγή των Ελλήνων υπό των Μακκαβαίων το 168 π.Χ, επιβουλεύεται πάντοτε την υποδούλωση της ελευθερίας μας και καταγίνεται στην με κάθε μέσο και τρόπο αλλοίωση της Εθνικής μας ταυτότητος και της φυλετικής μας καθαρότητας με ό,τι συνεπάγεται από αυτό, μην ανεχόμενος την μεγαλουργία του Ελληνισμού, μην υπομένοντας το εκτυφλωτικό φως της μεγαλοσύνης του γι’ αυτό και μας πολεμάει με λυσσαλέο μίσος αιώνες τώρα…
Αυτοί οι πολιτικοί, ο νούς των οποίων έγινε θηριώδης, αποδεικνυόμενοι χείριστοι των εντολέων τους έχουν εκπέσει προ πολλού από την οντότητα του Έλληνα και απατούνται οικτρά αν νομίζουν ότι είναι Έλληνες επειδή περιφέρονται με την προβιά του υπερπατριώτη και του εθνικιστή.
Και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να εμφανιστεί ο ολετήρας του Έθνους στο πρόσωπο ενός αγνώστου συνονθυλεύματος ιθαγένειας, ενός ανομάτιστου Αμερικανού υπήκοου που φέρεται ως Γεώργιος και όχι ως Geoffrey Παπανδρέου και που παριστάνει τον πρωθυπουργό της Ελλάδος με την ανοχή ενός ευρέος φάσματος πολιτικού συρφετού που σέρνοντας με λύσσα, όλοι μαζί, τον χορό του διαβόλου, εκ προθέσεως με ενδεχόμενο δόλο από κοινού και κατά συρροή, χωρίς να τους αναγνωρίζεται κανένα ελαφρυντικό για την αντεθνική των δράση, οι οποίοι ως «κυβερνήτης» ο πρώτος και ως πλήρωμα οι υπόλοιποι, με τις μεθοδικές απάτες τους, οδήγησαν το σκάφος του Ελληνισμού στην πρόσκρουσή του στις ξέρες, κατ’ επίφαση, του ΔΝΤ και της τρόϊκας και ακολούθως στην ημιβύθισή του σέρνοντας έναν ολόκληρο Λαό στην λιμοκτονία υποθηκεύοντας, με την μορφή ενός μυθικού χρέους, όλο τον φυσικό και παραγωγικό πλούτο της χώρας, σε σημείο μάλιστα που όλος ο εθνικός μας πλούτος να μην επαρκεί πλέον για να ικανοποιεί τις τερατώδεις απαιτήσεις του χρέους. Και αυτό ακριβώς είναι ο μυστικός πυρήνας του όλου θέματος.
Στο πολιτικό λοιπόν επίπεδο, η αστική «Δημοκρατία» αποκαλύπτει το πραγματικό στυγνό και εκτρωματικό της πρόσωπο ως εκπροσώπου της οικονομικής ολιγαρχίας που ευαγγελίζεται την επιβολή της Νέας Τάξεως Πραγμάτων, της Νέας Εποχής και της Παγκοσμιοποίησης με την επιβολή της φτώχειας και της εξαθλίωσης του Λαού πλάϊ σε ένα βουνό πλούτου που ο ίδιος έχει παράξει, με την καταλήστευση του ιδρώτα του, με την κατάργηση των ελάχιστων πλέον δημοκρατικών του δικαιωμάτων, ατομικά και συλλογικά και φέρνοντας αντιμέτωπες τις λαϊκές τάξεις στα όρια φθόνου και μίσους μέχρι και μεταξύ των σύγκρουσης, ανοίγει ύπουλα διάπλατα την κερκόπορτα παραδίδοντας το Έθνος βορά στην λυσσαλέα επιδρομή των ληστρικών δυνάμεων του σκότους με απώτερο στόχο και σκοπό την υποδούλωσή του.
Ξαφνικά η Ελλάδα έγινε το επίκεντρο του κόσμου σαν να βρισκόταν στο τσίρκο και να παρίστανε την ασώματη κεφαλή. Από χώρα θαύμα της ΟΝΕ, σε χρόνο μηδέν, μετατράπηκε σε παγκόσμιο παράδειγμα προς αποφυγή και η «πτωχευσιολογία» της χώρας να σέρνεται πάνω από ένα χρόνο στα αργυρώνητα εθνικά και διεθνή ΜΜΕ. Εκεί που υπερηφανευόσουν ότι είσαι Έλληνας όλως απροσδόκητα μεταβλήθηκες σε μίασμα και σε αποδιοπομπαίο τράγο και δεν ξέρεις πού να κρυφτείς για να γλυτώσεις τα υποτιμητικά σχόλια του κάθε, μέχρι χθες, βελανιδοφάγου τρωγλοδύτη. Σαν σε εφιάλτη έγινες ξαφνικά από ΕΚΕΙΝΟΙ, ΕΣΥ. Ως διά μαγείας μεταβλήθηκες σε συνυπεύθυνο των μέχρι σήμερα ανερμάτιστων κυβερνητικών ακροβατισμών και σου επέρριψαν την κατηγορία της συλλογικής ευθύνης με την παχυδερμική ρήση: «Μαζί τα φάγαμε!».
Αυτά όμως για εμάς αποτελούν βαριά ύβρη. Τα πολιτικάντικα τερτίπια που μαθητεύσανε οι ΔΗΘΕΝ στα σιωνιστικά καταγώγια προσβάλουν και βιάζουν την αξιοπρέπειά μας και τους τα φτύνουμε κατάμουτρα και τούτο διότι.
Η κατοχική κυβέρνηση ΓΑΠ & ΣΙΑ [ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, ΔΗΣΥ της Ντόρας και Κουβέλη] αναλαμβάνοντας την διακυβέρνηση της χώρας, με την ψευδεπίγραφη διαβεβαίωση ότι: «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ», παρέλαβε πράγματι ένα πρόβλημα ελλείμματος κοινό σε όλη την Ευρώπη και ως διά μαγείας το μετέτρεψε σε κρίση δανεισμού παρ’ όλο ότι μπορούσε να δανειστεί με χαμηλά επιτόκια από τον Οκτώβριο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2009. Το σχέδιο όμως ήταν διαφορετικό. Προέβλεπε άλλα. Έτσι από τον Οκτώβριο του 2009 κατεβλήθει κάθε προσπάθεια να σπείρουν φοβίες και πανικό στον Λαό για το δικό του αύριο, να αποσυντονιστεί η οικονομία της Ελλάδας και να σπρώξουν την χώρα στο ΧΑΟΣ και την ΟΜΗΡΙΑ διαπράττοντας μέγιστο θεσμικό ατόπημα. Δημιούργησαν εντέχνως μια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, ένα μονόδρομο λήψεως μέτρων σκληρής λιτότητας και ακολούθησαν τα καραγκιοζιλίκια του πιστολέρο Αμερικανού πολίτη ΔΗΘΕΝ «πρωθυπουργού» με το νεροπίστολο στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και άλλα φαιδρά γινόμενα που δεν πείθουν κανένα νουνεχή πολίτη. Και από κοντά οι μασκαρεμένοι κλόουν του Διεθνούς Σιωνισμού, έχοντας αβανταδόρους τα μίσθαρνα όργανα των ΜΜΕ και των κάθε λογής νταβατζίδων, να μηρυκάζουν τα χονδροειδή αποπροσανατολιστικά λογύδρια των αμερικανοθρεμμένων λογογράφων του Σιωνιστικού σαραγιού.
Και είναι αλήθεια τόσο τραγικά θλιβεροί ψεύτες και υποκριτές που ΑΥΤΟΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ διότι η αλήθεια ΔΕΝ ΣΦΑΓΙΑΖΕΤΑΙ, η αλήθεια πάντα λάμπει. Και έρχεται η 5η Μαΐου του 2010 για να ακούσουμε εμβρόντητοι από το στόμα του Υφυπουργού των Οικονομικών Φίλιππα Σαχινίδη την κυνική ξεκάθαρη ομολογία του σε συνέντευξή του στην κρατική τηλεόραση για κάτι που είχε προαποφασισθεί ότι: «Πρώτη επιλογή και η μόνη που υπήρχε από την 5η Οκτωβρίου 2009 ήταν η προσφυγή της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωζώνη.» Και ΟΥΔΕΙΣ συγκινείται για το διαπραχθέν ειδεχθές οργανωμένο έγκλημα κατά του Έθνους. Κανένας εισαγγελέας δεν άκουσε. Κανείς φορέας δεν είδε τίποτε. Άκρα του τάφου σιωπή και συγκάλυψη της ραδιουργίας των κυβερνώντων και ΣΙΑ από παντού.
Τα ληφθέντα όμως υπό της «κυβερνήσεως» μέτρα σταδιακά και σταθερά οδηγούν στον περιορισμό της ιδιωτικής ζωής των πολιτών και σε έλλειψη σεβασμού προς την προσωπικότητα του ατόμου. Έτσι, για να αποφύγουμε τις Συμπληγάδες σε μια εποχή του άσπρου και του μαύρου, αλλά και του γκρίζου, οφείλουμε, μακριά από λαϊκισμούς, ψύχραιμα και νηφάλια, να αντιμετωπίσουμε τα θέματα που μελλοντικά και σταδιακά οδηγούν σε περιορισμό ακόμη και της ελεύθερης βούλησης, της ελεύθερης σκέψης και μάλιστα χωρίς επιστροφή.
Η ψήφιση επομένως των νόμων και δη με την μορφή του κατεπείγοντος ή των τροπολογιών πρέπει να συντελείται με βάση το ισχύον αλλά και το κοινοτικό δίκαιο και την ΕΣΔΑ και όχι υπό την πίεση προσώπων και καταστάσεων που δεν δίνουν λύσεις, παρά μόνο ευκαιριακές εντυπώσεις, τις αρνητικές συνέπειες των οποίων υφίσταται κυρίως η Ελληνική κοινωνία και ο επινοηθείς νεολογισμός του μνημονίου, με τους μη αποκρυπτογραφούμενους, αμφιλεγόμενους και δυσνόητους όρους, είναι μία καινοφανής κατάσταση και εισάγει μία νέα διάσταση του Κράτους Δικαίου για την οποία σύμπας ο πολιτικός κόσμος της χώρας δεν μπορεί να υπερηφανεύεται.
Έτσι, αναμφιβόλως, με τις πρόσφατες ψηφίσεις των καταστροφικών για το Έθνος νόμων καταδεικνύεται περίτρανα ότι το έγκλημα που διαπράττεται εις βάρος του Έθνους, εκ μέρους των φερέφωνων πολιτικάντηδων, είναι διαρκές και επαναλαμβανόμενο. Ο «κοινοβουλευτισμός» πλέον με το καρκίνωμα του πελατειακού συστήματος που τον διέπει μας φέρνει ευθέως αντιμέτωπους και ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ως ενεργοί πολίτες να αντισταθούμε με κάθε μέσον. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να διαφυλάξουμε ό,τι έχει απομείνει και αυτό αποτελεί ύψιστο χρέος μας στις επόμενες γενιές και σε απόλυτη συνέπεια προς τα πλαίσια των διατάξεων της ακροτελεύτιας διάταξης του Συντάγματος [άρθρο 120 παράγ. 4] να εξακολουθούμε να αγωνιζόμαστε έστω και αν οι καθεστωτικές δυνάμεις καταστολής προβαίνουν ακόμη και σε εγκληματικές πράξεις όπως αυτές της δολοφονίας των τριών νέων υπάρξεων και ενός παιδιού που δεν πρόλαβε να δει το φως της Ελλάδας στα επεισόδια της Marfin, έγκλημα αποτρόπαιο που αντικειμενικό σκοπό είχε την ανάσχεση της λαϊκής οργής που με το σύνθημα: «Να καεί, να καεί το μπουρδέλο η Βουλή!» είχε ξεχυθεί στους δρόμους ενάντια ενός «μαφιόζικου» καθεστώτος.
Βλέπουμε όμως ότι και στον Ευρωπαϊκό χώρο οι πολίτες δέχονται τις επιδράσεις της «ευρωπαϊκής ανασυγκρότησης» και του κεφαλαίου και οι επιπτώσεις των είναι φανερές με σημαντικότερη αυτή της συρρίκνωσης του κράτους πρόνοιας αλλά και να αντιδρούν πέρα από την οποιαδήποτε αντίδραση της δικής μας κοινωνίας η οποία, πανικόβλητη υπό την επήρεια κατασκευασμένων ειδήσεων με τις οποίες βομβαρδίζεται ανηλεώς, σαν να πάσχει από ανίατη ψυχοπνευματική και σωματική παραλυσία, γεγονός ακατανόητο, περιμένει το μοιραίο θέτοντας οικιοθελώς το κεφάλι της στην καρμανιόλα έτοιμη ακόμη να τραβήξει και μόνη της το σχοινί της καρατομήσεώς της. Το φαινόμενο αυτό είναι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα του Ελληνισμού.
Επειδή όμως εμείς ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ τα περίεργα συμβαίνοντα στο ελληνικό γίγνεσθαι υπό την σκιά της απραξίας του συνονθυλεύματος των ιδεολογιών [αριστεράς-σοσιαλισμού-δεξιάς] και τους εκ μέρους των υποτιθέμενων ελληνικών κομμάτων επιδιωκόμενους σκοπούς.
Επειδή ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΜΕ ότι ρυθμιστές των οραμάτων του Έθνους μας και υπερασπιστές των συμφερόντων των Ελλήνων μπορεί να είναι οι οιουδήποτε χρώματος και ιθαγένειας «μετανάστες» του πολιτικού κατεστημένου.
Επειδή πιστεύουμε ότι η άλωσης του Έθνους αρχίζει τώρα με τον εκ μέρους των κομμάτων εναγκαλισμό και την εκτροφή αλλόθρησκων και αλλοεθνών βαρβάρων στα σπλάχνα του Έθνους.
Επειδή εμείς είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετοι με την υπηρέτηση οιωνδήποτε σκοπιμοτήτων εις βάρος της πατρίδος μας, ΓΙ’ ΑΥΤΟ πήραμε τις αποφάσεις μας και σήμερα ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ να ξεκινήσουμε τον αγώνα μας με μιά εκστρατεία ενημέρωσης των ΕΛΛΗΝΩΝ δίνοντας συγχρόνως και την πολιτική μας μάχη ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ αυτών των ανθελλήνων που έχουν μετατρέψει την κορωνίδα των Εθνών, την ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, σε μιά χοάνη πολυπολιτισμικών και πολύ-πολύ φυλετικών σκοπιμοτήτων με αποτέλεσμα την κοινωνική της αποσύνθεση και την αλλοίωση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ταυτότητός της.
ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ στις επάλξεις του Έθνους για να δώσουμε στις Ελληνίδες και στους Έλληνες, μία διέξοδο, μία ιδανική λύση, μία νότα αισιοδοξίας αγωνιζόμενοι με συνέπεια και σεμνότητα. Γι’ αυτό διαλέξαμε και διαφορετικές διαδικασίες αγώνος γιατί εμείς αντλούμε τη δύναμή μας από την καθημερινή μας επαφή με τους Έλληνες πολίτες τους οποίους ΚΑΛΟΥΜΕ σε συστράτευση δίνοντας την δική μας απάντηση στο αύριο της δικής μας ΕΛΛΑΔΑΣ. Της Ελλάδας των Ελλήνων του πνεύματος και του φωτός.
ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΑΖΟΥΣΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. Νύν υπέρ πάντων ο αγών! Ή τώρα ή ποτέ!!!!


Οδυσσέας Τηλιγάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...