Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Απειλή παρά πολιτιστικός πλούτος οι αλλοδαποί

Ως πρωτίστως απειλή παρά ως «παράγοντα πολιτιστικού πλούτου» βλέπει το 42% των Γάλλων το Ισλάμ σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε στην χώρα. Αντίστοιχο περίπου (40%) είναι το ποσοστό των ερωτηθέντων για το ίδιο θέμα στην Γερμανία. Τα αποτελέσματα των δύο δημοσκοπήσεων δημοσιεύτηκαν στην γαλλική εφημερίδα Le Monde. Επιπλέον η πλειοψηφία των ερωτηθέντων και στις δύο χώρες, δήλωσε ότι οι Μουσουλμάνοι δεν έχουν ενσωματωθεί στις κοινωνίες στις οποίες βιώνουν.

Η απάντηση δόθηκε από το 68% των Γάλλων ερωτηθέντων και από το 75% των ερωτηθέντων στη Γερμανία. Εντυπωσιακά πάντως είναι τα αποτελέσματα όσον αφορά την κακή ενσωμάτωση των μουσουλμάνων στις δύο ευρωπαϊκές κοινωνίες. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση το 61% των Γάλλων και το 67% των Γερμανών πιστεύει ότι ως αιτία για αυτό το ζήτημα είναι «η άρνησή των μουσουλμάνων να ενσωματωθούν», ενώ 40% των ερωτηθέντων στη Γαλλία και το 34% στη Γερμανία πιστεύει ότι το θέμα είναι «οι μεγάλες πολιτιστικές διαφορές».
Για την ιστορία στη Γαλλία ζουν από πέντε έως έξι εκατομμύρια μουσουλμάνοι που αντιπροσωπεύουν το 9% του συνολικού πληθυσμού, οι οποίοι αποτελούν τη μεγαλύτερη μουσουλμανική κοινότητα στην Ευρώπη, ενώ στη Γερμανία υπάρχουν περί τα τέσσερα εκατομμύρια που αντιπροσωπεύουν το 5% του συνολικού πληθυσμού.
Και εδώ κάποιοι επαγγελματίες αντιρατσιστές για να μην χάσουν τις μεγάλες χορηγίες που παίρνουν από το κράτος και από την Ευρώπη, θέλουν να μας τους παρουσιάσουν ως "πολιτιστικό πλούτο". Και πάντα τρέχουν να μας παρουσιάσουν σαν παράδειγμα την Ευρώπη.


Η Ευρώπη σιγά-σιγά ξυπνά! Εμείς πότε;


ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...