Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΡΘΡΟ

«Kίνδυνος τα ακροδεξιά κινήματα» λέει σε συνέντευξη στην «Καθημερινή» ο Ιωάννης Κασουλίδης




Ενδιαφέρον μας προκάλεσε η συνέντευξη που παραχώρησε στην "Καθημερινή" , ο Ιωάννης Κασουλίδης την 9η του μηνός, η οποία μάλιστα τιτλοφορείται "Κίνδυνος τα ακροδεξιά Κινήματα".
Προφανώς κύριε Κασουλίδη ο επικοινωνιολόγος σας απουσίαζε. Δεν εξηγούνται αλλιώς τα σφάλματα στα οποία υποπέσατε, τα οποία επιβεβαιώνουν τις κατά καιρό τοποθετήσεις μας απέναντι στον ρόλο που διαδραματίζει ο Δημοκρατικός Συναγερμός στη Πατρίδα μας.
Σας ευχαριστούμε καταρχήν για την επιβεβαίωση πως σε Πανευρωπαϊκή εμβέλεια, σημειώνεται ραγδαία άνοδος των Εθνικιστικών Κινημάτων, των μόνων που υποστηρίζουν την Ιδέα της Ευρώπης των Εθνών, είναι αντίθετα στην ένταξη της Τουρκίας στην Ευρώπη και στηρίζουν την απελευθέρωση της Κύπρου. Την 9η Ιανουαρίου που δώσατε την συνέντευξη, αποκαλύφθηκε στις ειδήσεις το μεγάλο σφάλμα που πράξατε στην Ευρωβουλή, όπου δεν εκμεταλλευθήκατε το άρθρο 42 της Νέας Συνθήκης της Λυσσαβώνας που προνοεί την χρηματοδότηση της Λευκωσίας, λόγω της εισβολής. Αν δεν σέβεστε τους εαυτούς σας, σεβαστείτε τουλάχιστον το ρεζίλεμα που νιώσαμε όλοι εμείς οι απλοί πολίτες όταν Ιταλός συνάδελφος σας στην Ευρωβουλή έγειρε το συγκεκριμένο θέμα και η επίσημη Ευρώπη του απάντησε πως δεν ήταν δυνατό να μας δώσει αυτή τη βοήθεια καθώς εμείς δεν την ζητήσαμε!
Κατά δεύτερον, σας ευχαριστούμε που επιβεβαιώσατε την ψηφοθηρία και το καπέλωμα εκδηλώσεων που είναι χαρακτηριστικά των στελεχών του κόμματος σας, αφού στην ερώτηση της κ. Βωνιάτη που συνοπτικά ρωτούσε πως είναι δυνατόν να διαφωνείτε με τις εκδηλώσεις ενάντια στην λαθρομετανάστευση, στελέχη σας να παρίστανται σε κάποιες εκδηλώσεις και απαντήσατε κατά λέξη "Όταν δημιουργείται λαϊκό ρεύμα, δημιουργείται και ρεύμα από πολιτικούς. Έχουμε αυτή την αδυναμία και αυτή την τάση".
Επιπλέον, σας ευχαριστούμε για τον πανικό που σας κυρίευσε όταν η δημοσιογράφος σας ρώτησε την άποψη σας για το Κίνημα μας (σ.σ. Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.)) και την διατάξατε "Να επιχειρηματολογήσετε χωρίς αναφορές στο ΕΛΑΜ". Είναι η καλύτερη επιβεβαίωση ότι άνοδος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) ισούται με ισοπέδωση του Δημοκρατικού Συναγερμού.
Τέλος σας ευχαριστούμε που ξεκαθαρίσατε την θέση σας, υπέρ του πολυπολιτισμού, για να γνωρίζουν οι αγνοί πατριώτες που με τα παραμύθια σας κρατούσατε τόσα χρόνια στις τάξεις σας ποιες επιλογές να κάνουν τον Μάϊο στις Βουλευτικές Εκλογές.
Είναι πλέον ολοφάνερο ότι μόνον το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) έχει θέσεις και προτάσεις για την αντιμετώπιση του μέγιστου Εθνικού και Κοινωνικού προβλήματος της Λαθρομετανάστευσης χωρίς να καταλογίζει την λασπολογία που δέχεται από τους δεξιούς και αριστερούς υπάλληλους των μασόνων που διοικούν αυτή την στιγμή ολόκληρη την Ευρώπη.


Αριστείδου Μαρίνος
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...