Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Απάντηση στο άρθρο του Ξενή Ξενοφώντος

Στο φύλλο της εφημερίδος "Φιλελεύθερος", που κυκλοφόρησε την 24η Ιανουαρίου, ο κ. Ξενής Ξενοφώντος αρθρογραφεί κατά του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ). Παρακαλούμε την αρχισυνταξία του εφημερίδος σας όπως επιτρέψει να διαβαστεί και ο αντίλογος, στα πλαίσια της αντικειμενικής δημοσιογραφίας.

Καταρχήν συνταυτίζετε κ. Ξενοφώντος τις ακραίες μεθόδους όπως τις χαρακτηρίζετε (και δεν διαφωνούμε), που αρκετές φορές εφάρμοσε η Κυβέρνηση Χριστόφια, με την φύση του Κινήματος μας.
Ξεχνάτε προφανώς πως είμαστε οι πρώτοι που έχουμε υποστεί τις συνέπειες αυτές. Συγκεκριμένα μιλούμε για τις άνευ λόγου και αιτίας προσαγωγές μελών μας την 3η Οκτωβρίου του 2008 κατά την διάρκεια της παρέλασης όπου διένειμαν φυλλάδια. Ξεχνάτε την κατάσχεση ηλεκτρονικού υπολογιστή στελέχους του Κινήματος μας, όπως έτυχε και σε εσάς κατά παρόμοιο τρόπο, με την μόνη διαφορά πως στην περίπτωση μας τα Μέσα έκαναν γαργάρα την είδηση και κανείς δεν «ευαισθητοποιήθηκε» όπως έκαναν στην δική σας υπόθεση. Ξεχνάτε επίσης τα γεγονότα της 20ης Ιουλίου, όπου η Αστυνομία έλαβε γραπτή παράκληση από τους διοργανωτές της αντικατοχικής όπως ανακόψει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) (ασχέτως αν δεν το κατόρθωσε).
Όσον αφορά την ερώτηση σας, ποιος ευθύνεται για την δημιουργία και την υπερστελέχωση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), η απάντηση είναι απλή. Για την δημιουργία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) ευθύνονται τα πρόσωπα που ηγούνται του Κινήματος, και το έθεσαν σε εφαρμογή το 2008. Για την υπερστελέχωση ευθύνονται προφανώς τα στελέχη που με αισθήματα υπερηφάνειας αναλαμβάνουν τα εκάστοτε καθήκοντα που τους ορίζονται και εργάζονται νυχθημερόν προκειμένου να τα φέρουν εις πέρας.
Οι χαρακτηρισμοί που παραπέμπουν σε περιθωριακές ομάδες είναι τακτική η οποία χρησιμοποιείται και από την ηγεσία του ΑΚΕΛ εναντίον μας κ. Ξενοφώντος… Οφείλατε και εσείς και το ΑΚΕΛ, να γνωρίζεται πως έχουμε ήδη συμμετάσχει σε εκλογικές διαδικασίες (Ευρωεκλογές 2009) και θα συμμετάσχουμε στις επόμενες Βουλευτικές. Άρα οποιαδήποτε άλλη ταυτότητα προσδίδεται στο Κίνημα μας, πέραν από την πραγματική του, γίνεται εκ του πονηρού. Είμαστε νόμιμο πολιτικό Εθνικιστικό Κίνημα.
Μέσα σε σχεδόν 3 χρόνια παρουσίας, αναδείξαμε το πρόβλημα της Λαθρομετανάστευσης, συσπειρώσαμε την Νεολαία ενάντια στην Ομοσπονδία και την αποχαύνωση και δώσαμε πολιτική υπόσταση και εκπροσώπηση στα παραπάνω ζητήματα, μη αφήνοντας την δεξιά να τα καπηλεύεται άνευ απαντήσεως πλέον.
Συμφωνούμε απολύτως δε κ. Ξενοφώντος, πως ο κ. Χριστόφιας ασχολείται έντονα με το Κίνημα μας, μόνο που εμείς το ερμηνεύουμε ως τον φόβο προς το Κίνημα εκείνο που έχει την δύναμη πραγματικά να αλλάξει τα πράγματα και όχι να περιμένει το ημερολόγιο για να κάνει την επόμενη του ομιλία. Κάτι που μάλλον φοβίζει και τους φίλους σας, τους φοιτητές, «αδούλωτους κερυνειώτες», «εκπεσόντες συναγερμικούς» και λοιπούς αγωνιστές του καναπέ, που βλέπουν ότι έχασαν το franchise του αντικατοχικού Κινήματος.

Μαρίνος Αριστείδου,
Γραφείο Τύπου Ε.ΛΑ.Μ.
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...