Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΤΙΜΗΘΗΚΕ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΓΡΙΒΑ ΔΙΓΕΝΗ.

Οι αγωνιστές της Ε.Ο.Κ.Α. στο πλευρό του Ε.ΛΑ.Μ.
Επιβλητική παρουσία του Ε.ΛΑ.Μ. στο μνημόσυνο του Στρατηγού Γεωργίου Γρίβα Διγενή, την Κυριακή 23 Ιανουαρίου ,στη Λεμεσό.

Πλήρης αποσιώπηση της παρουσίας μας στο μνημόσυνο του Αρχηγού της ΕΟΚΑ από τα ΜΜΕ


Δυστυχώς τα κανάλια έπαιξαν ακόμα μία φορά το παιχνίδι της εξουσίας. Την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011, στο μνημόσυνο του Στρατηγού Γεωργίου Γρίβα Διγενή, αρχηγού της ΕΟΚΑ, παρευρέθηκαν 150 μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) για να τιμήσουν την μνήμη του.

Η παρουσία των μελών μας ήταν άριστη, τα συνθήματά μας δονούσαν την ατμόσφαιρα, δίνοντας ζωντάνια σε μια εκδήλωση η οποία συνεχώς χρόνο με τον χρόνο, έφθινε.

Παρά όμως την οργανωμένη και πλήρως πετυχημένη παρουσία μας, με έκπληξη ακούσαμε στα δελτία ειδήσεων πως "την παρουσία τους έκαναν και φέτος οργανωμένες ομάδες νεαρών, οι οποίοι κρατώντας ελληνικές σημαίες, φώναξαν συνθήματα εναντίον της ομοσπονδιακής λύσης και διένειμαν σχετικά ενημερωτικά φυλλάδια". Ταυτόχρονα στους τηλεοπτικούς δέκτες, να δείχνει εικόνες από τους άψογους σχηματισμούς της πορείας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ), ούτε λέξη όμως για την παρουσία μας.
Η παλαιά και η νέα φρουρά !
Η στάση τους αυτή δείχνει πως είτε τα ΜΜΕ αντιγράφουν σχεδόν λέξη προς λέξη, τα δελτία τύπου που εκδίδει το ΚΥΠΕ, είτε ακολουθούν συγκεκριμένες οδηγίες, διότι είναι γεγονός πως η παρουσία και η συνεχής άνοδος του κινήματός μας ενοχλεί πάρα πολλούς.
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) αποδεικνύει καθημερινά με την δράση του, πως είναι το κίνημα το οποίο αποτελεί την εθνική και πατριωτική επιλογή απέναντι στην υποχωρητικότητα και τον ραγιαδισμό.
Κατάθεση στεφάνου από εκπρόσωπο του Ε.ΛΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...