Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Αγαπητοί κύριοι και κυρίες, που με τον έναν η τον άλλο τρόπο χαϊδεύετε τα αυτιά των κάθε λογής παράνομων μουτζαχεντίν, ταλιμπάν και φανατικών φονταμενταλιστών, εχθρικών προς την χώρα στοιχείων και που έχουν κατακλύσει και καταλύσει την χώρα ετούτη.

Δεν έχω λόγια να μιλήσω για εσάς και για αυτόν τον εθνικό ξεπεσμό που συμβαίνει αυτήν την στιγμή στην....
έρμη πατρίδα, αλλά θα μαζέψω ότι υπομονή μου έχει μείνει, για να σας πω δύο σκέψεις.
Το χυδαίο και απροκάλυπτο σχέδιο των παντός τύπου βρικολάκων, να βάλουν πάνω από 3.000.000 λαθρομετανάστες στην χώρα μας, για να διαλύσουν τους κατοίκους εθνικά και οικονομικά, για να έρθουν αργότερα τα αφεντικά τους οι πλανητάρχες, έτσι ώστε να πάρουν την πίτα χωρίς αντίσταση, πιθανώς δεν σας λέει τίποτα.
Για το λεγόμενο σχέδιο των αφεντικών, που ακούει στο όνομα μουσουλμανικό τόξο και έχει σαν σκοπό τον στραγγαλισμό και διαμελισμό της χώρας, ούτε αυτό θα σας λέει τίποτα.
Του ότι οι λαθρομετανάστες παντός είδους, εκτός από δικαιώματα πρέπει να έχουν και πολλές υποχρεώσεις, έναντι αυτών που τους φιλοξενούν, ούτε αυτό σας λέει τίποτα.
Του ότι σκοτώνουν και κλέβουν σε καθημερινή βάση, τους ανήμπορους γεροντάκους στα χωριά και στις πόλεις, κάνοντας τους ανθρώπους αυτής της χώρας να ζουν σαν φυλακισμένοι πίσω από σίδερα και συναγερμούς, ως σαν να έχουμε τουρκοκρατία, ούτε και αυτό σας λέει τίποτα.
Του ότι γίνονται ένα με εσάς και πολύ περισσότερο από εσάς, εν μέσω μιας νυκτός, έχοντας πλήρη δικαιώματα ισα με τον παππού σας και την γιαγιά σας, οι οποίοι πολέμησαν και δούλεψαν δίνοντας αίμα για να πάρουν μια σύνταξη 350 ευρώ, ούτε αυτό σας λέει τίποτα.
Του ότι σε λίγα χρόνια τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας θα τα διοικούν τοπικοί και όχι μόνο άρχοντες, που θα φοράν σαρίκια και κελεμπίες και θα έχουν το μούσι έως το γόνατο, βέβαια νόμιμα με το δικαίωμα που τους έχετε δώσει, ούτε αυτό θα σας λέει τίποτα.
Του ότι σε λίγα χρόνια, θα απαιτήσουν δερνόμενοι και αυτομαστιγώμενοι μέσα στις πλατείες και τους δρόμους να μην κτυπάει η καμπάνα των εκκλησιών σας, διότι θα το χαρακτηρίσουν ως απάνθρωπο και τριτοκοσμικό, ούτε αυτό σας λέει τίποτα.
Του ότι σε λίγα χρόνια, θα απαγορεύουν τα παιδιά σας να βγαίνουν έξω στην αυλή κατά την ώρα του διαλύματος στο σχολείο, διότι εκείνη την ώρα, θα κάνουν ομαδική προσευχή στα τέσσερα τα νεαρά ισλαμικά στοιχεία, φωνάζοντας τζιχάντ όποτε δεν τους γίνονται τα θελήματα, ούτε αυτό σας λέει τίποτα.
Του ότι σε λίγα χρόνια, δεν θα μπορείτε να μπαίνετε σε δημόσια μεταφορικά μέσα και μεγάλους δημόσιους η ιδιωτικούς χώρους, φοβούμενη μήπως κάποιος από τους πολεμιστές του ανύπαρκτου θεού ζωστεί με εκρηκτικά και πάρει μαζί του στον κόσμο της ηλιθιότητας στον οποίο ζει και πολλές εκατοντάδες φίλων και συγγενών σας, ούτε αυτό σας λέει τίποτα.
Τέλος αγαπητοί κύριοι και κυρίες, θα ήθελα να πω σε εσάς και σε όλους τους αξιαγάπητους συμπολίτες σας, που έχουν τις ίδιες ανησυχίες και απόψεις περί πολυπολιτισμικού κράτους ότι, καλό θα ήταν να αρχίσετε να ενδιαφέρεστε για τους συμπατριώτες σας, που αναγκάζονται να ζουν μέσα στην χώρα τους χειρότερα και από αυτούς που φροντίζεται με τόση αγάπη.
Ελπίζω μια ημέρα, αυτό το έθνος να ξυπνήσει και να δει ποιά χέρια είναι κρεμασμένα στο λαιμό του και γιατί.


Μόνο να μην είναι αργά.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

Από το ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΡΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...