Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Το νέο τρομοκρατικό χτύπημα των φανατικών μουσουλμάνων στο αεροδρόμιο Domodedovo της Μόσχας έχει αφήσει μέχρι στιγμής 36 νεκρούς και 45 τραυματίες .

Αθώοι ταξιδιώτες που πἠγαιναν στους προορισμούς τους σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου από το διεθνές αεροδρόμιο της ρωσσικής πρωτεύουσας έχασαν την ζωή τους εξαιτίας του ισλαμικού φανατισμού. Όλα αυτά μάλιστα σε μία χώρα με σοβαρότατα μέτρα ασφαλείας.
Στην Κύπρο η εισροή χιλιάδων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών σε μία χώρα μάλιστα που έχει ανοικτό μέτωπο με την Τουρκία λόγω της εισβολής ,της κατοχής και των εγκλημάτων πολέμου σε βάρος των Ελλήνων του νησιού θα πρέπει να ανησυχήσει τις αρχές Ασφαλείας ,την κυβέρνηση και την βουλή.
Αν δεν ληφθούν έγκαιρα μέτρα κατά των λαθραίων και όσων κρύβονται από πίσω τους σύντομα θα θρηνήσουμε και εμείς θύματα.
Με τί ασχολούνται σήμερα οι προαναφερόμενοι; Με την άνοδο του Εθνικισμού! Αντί να δουν το κίνδυνο που έρχεται, προσπαθούν να εφεύρουν μέτρα και τρομονομοσχέδια για να ανακόψουν την φωνή διαμαρτυρίας κατά της λαθρομετανάστευσης που υψώνει υπεύθυνα και επώνυμα το Ε.ΛΑ.Μ.
Μετρίων δυνατοτήτων βουλευτές με φτωχό πολιτικό λόγο αναλώνουν τις δυνάμεις τους στο αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο κατά του <<ρατσισμού>> που θα φιμώσει την ελευθερία έκφρασης των Ελλήνων του τόπου !
Πως θα ζητήσουν την ψήφο του λαού όταν την ίδια ώρα 15χρονοι μαθητές θα σύρονται στα δικαστήρια επειδή έγραψαν σε χώρους κοινωνικής δικτύωσης (facebook) και σε ιστοσελίδες σχόλια κατά των λαθρομεταναστών; Με τι μούτρα οι ευφυείς αυτοί βουλευτές θα αντικρύσουν τους γονείς των παιδιών αυτών;
Στην Ουγγαρία ένας παρόμοιος νόμος ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών ενώ μεγάλη μερίδα Ευρωβουλευτών υποδέχθηκε τον πρωθυπουργό της χώρας που ασκεί την προεδρία της Ε.Ε. κατά την ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο με φίμωτρα στο στόμα και με μεγάλα χαρτόνια στα οποία αναγράφονταν η λέξη << Λογοκρισία >>.
Στην Τυνησία όταν ο δικτάτορας Μπεν Αλί αποφάσισε μεταξύ πολλών άλλων να κόψει και το Διαδίκτυο από την νεολαία τότε ο λαός ξεσηκώθηκε και ζήτησε Δημοκρατία.
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο είναι το μόνο πολιτικό Κίνημα που έχει καθαρές και ..κρυστάλλινες θέσεις πάνω στο μεγάλο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης .
Ο λαός της Κύπρου αποθέωσε τα μέλη του Ε.ΛΑ.Μ. κατά την διάρκεια του μνημοσύνου του Αρχηγού της Ε.Ο.Κ.Α. , Γρίβα Διγενή δείχνοντας έμπρακτα την υποστήριξή του.
Ζητάμε από τους ιθύνοντες να λάβουν επιτέλους μέτρα κατά των λαθραίων και όχι κατά των Ελλήνων της Μεγαλονήσου!

Στράτος Καρανικολάου
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...