Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

ΚΟΚΚΑΪΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ... ΒΟΛΙΒΙΑ ΚΑΙ ΖΙΜΠΑΜΟΥΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ... "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ... ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ!

ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ"


Η Εξαφάνιση από τον χάρτη του μορφώματος της Νέας Τάξης είναι η μοναδική λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Πατρίδα από τους διεθνής υπονομευτές της Εθνικής μας κυριαρχίας. Τα "σύνορα με τη Σερβία" και το παλιό δοκιμασμένο σύνθημα του "Στόχου" αποτελούν μονόδρομο.

Προχθές η Βολιβία αναγνώρισε τα Σκόπια με το όνομα... "Μακεδονία" σε αντάλλαγμα για την υποστήριξη που έλαβε από τους γυφτοσκοπιανούς στον ΟΗΕ σχετικά με ψηφοφορία για την καλλιέργεια ΚΟΚΑΣ. Μαζί με τα Σκόπια, Αίγυπτος και Κολομβία στήριξαν στην συγκεκριμένη διαδικασία την Βολιβία.


Λίγες μέρες πριν στην αναγνώριση των Σκοπιων ως... "Μακεδονία" είχε προχωρήσει και η Ζιμπάμπουε, του κανίβαλου Μουγκάπε, οποίος έχει χαρακτηριστεί από τους δυτικούς ως... "Χίτλερ της Αφρικής" και του έχει απαγορευθεί η είσοδος σε Ευρώπη και Αμερική... Για συτόν τον λόγο κάποιοι στα Σκόπια θεωρούν ως αυτογκόλ αυτή την αναγνώριση που δεν βοηθά στους επιδιωκόμενους σκοπούς για είσοδο σε Ευρωπαϊκή Ένωση και ΝΑΤΟ.
Εμείς λέμε ότι οι μοναδικές φορές που μπορεί με σιγουριά να εντάξει τα εδάφη της Βόρειας Μακεδονίας στους παραπάνω οργανισμούς είναι οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, με την απελευθέρωση τους...


"ΣΤΟΧΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...