Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΧΟΥΡΙΕΤ ΓΙΑ ΤΟ Ε.ΛΑ.Μ.

Δημοσίευμα της εφημερίδας Hurriyet, για το Ε.ΛΑ.Μ.

Ότι δεν κατάφεραν τα κόμματα να κάνουν όλα αυτά τα χρόνια, από όποιο χώρο και αν προέρχονται, που αρκούνται μόνο στα λόγια, και στις μεγάλες υποσχέσεις, το κάνει μέσα σε πολύ πιο λίγο καιρό, αλλά με σωστή δουλειά από τα μέλη του, με συνεχείς δράσεις αλλά και εκδηλώσεις σε όλα τα μήκη και πλάτη της Κύπρου το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.).

Πέραν από τις συνεχείς κατηγορίες ΟΛΩΝ των κομμάτων προς το κίνημα μας, αλλά και τις συνεχείς ανυπόστατες λασπολογίες, πλέον έχει γίνει καθημερινό φαινόμενο η συνεχής αναφορά από τα τούρκικα και τουρκο"κυπριακά" ΜΜΕ η αναφορά στο κίνημα μας, αφού έχουν πλέον γίνει η σκιά του κινήματος με τις συνεχείς τους δημοσιεύσεις.
Όλα αυτά είναι σημάδια ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο. Τον δύσκολο, αλλά τον ωραίο. Τον δρόμο που δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, χρήματα και καταξίωση, αυτόν που έχουν επιλέξει οι πολιτικάντηδες μας, αλλά βρισκόμαστε στο δρόμο του Αγώνα, αυτό που κανένα πολιτικό κόμμα δεν επέλεξε να ακολουθήσει όλα αυτά τα χρόνια μέχρι σήμερα. Αφήνουμε πίσω τα μεγάλα λόγια, και συνεχίζουμε τον αγώνα μας για τις Ιδέες μας και τον σκοπό μας, μέχρι την τελική Νίκη, στον δρόμο που μας χάραξαν οι πρόγονοι μας.
Και βάλτε το καλά στο μυαλό σας, προσκυνημένοι και λοιποί θολοκουλτουριάρηδες, Εθνική Αντίσταση είμαστε εμείς …

Τιμή μας η πίστη ...
ΚΥΠΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ


Γιάννης Γεωργιάδης
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

1 σχόλιο:

amaranthus είπε...

Έτσι σίγα σίγα ξεκινάει το το αεράκι και γίνεται τυφώνας

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...