Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Δελτίο Τύπου: Οι ιδέες δεν ποινικοποιούνται


Σύσκεψη για απαγόρευση των εκδηλώσεων του Κινήματος μας έγινε πρόσφατα, όπως προκύπτει από το χθεσινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Φιλελεύθερος»

Συγκεκριμένα οι κύριοι Συλικιώτης (Υπ.Ες.), Λουκα (Υπ. Δικ.) και Παπαγεωργίου (Αρχ. Αστυνομίας) συναντήθηκαν πρόσφατα με τον Γενικό Εισαγγελέα κ. Πέτρο Κληρίδη προκειμένου να συζητήσουν τα δήθεν επεισόδια που δημιουργήθηκαν εκ μέρους μας.
Ερωτούμε αν οι επικοινωνιολόγοι των πιο πάνω δεν τους εξήγησαν πόσο προκλητικό είναι να αναζητούν νομικές διεξόδους για την ποινικοποίηση των Εθνικιστών και του Κινήματος που τους εκπροσωπεί, την ίδια ημέρα που είχαμε τα απαράδεκτα επεισόδια από τους Παλαιστίνιους στο Γραφείο Ευημερίας.
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο(Ε.ΛΑ.Μ.) καθιστά ξεκάθαρο στα μέλη αλλά και στους απλούς υποστηρικτές του πως δεν έχει μάθει να υποχωρεί και σε καμία περίπτωση τέτοιες ενέργειες δεν μας φοβίζουν, μας εξοργίζουν!
Ενόχλησε το γεγονός ότι το Κίνημα μας κατάφερε να συσπειρώσει πλήθος κόσμου στον δρόμο να διαμαρτύρεται ενάντια στην Λαθρομετανάστευση και έτσι με τις πράξεις μας αυτές από το 2008 μέχρι και σήμερα δώσαμε προοπτική επιλύσεως αυτού του μέγιστου Εθνικού και Κοινωνικού προβλήματος.
Τους ενοχλεί ότι δεν αρκούμαστε ούτε στα καφενεία, ούτε στο Διαδίκτυο, αλλά κινητοποιούμε χιλιάδες Ελλήνων Κυπρίων πλέον στις τάξεις του Εθνικισμού.
Τους ενοχλεί η αναγνώριση που τυγχάνουμε από τον απλό κόσμο, ο οποίος αγανάκτησε με τις πολιτικές της ισοπέδωσης αλλά και μέσω του Κινήματος μας γύρισε επιτέλους στην πλάτη στους χαρτογιακάδες που παρίσταναν για τόσες δεκαετίες τους πατριώτες.
Καλύτερη απόδειξη του πιο πάνω είναι ότι ειδικά μετά τις εκδηλώσεις στην Λάρνακα, η αποδοχή του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη που έκανε πραγματικότητα και την λειτουργία γραφείων μας και σε αυτή την πόλη, είδηση για την οποία θα ενημερωθεί ο κόσμος εντός της εβδομάδος από την επίσημη ιστοσελίδα μας (http://www.elamcy.com/)
Πανικοβάλλονται όλοι. Οι κρατούντες γιατί δεν μπορούν νομικά να κάνουν τίποτα εναντίον στα Συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα μας ως Κίνημα και πολίτες. Η πατριδοκάπηλη δεξιά που βλέπει ότι χάνει την εκλογική της πελατεία.
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, για να δανειστώ μια φράση που χρησιμοποίησε Συναγωνιστής σε παλαιότερο του άρθρο. Εάν κάποιοι αποφάσισαν να είναι οι προστάτες των παράνομων και των αλλόθρησκων, τότε εμείς έχουμε το πολιτικό θάρρος να δηλώσουμε οι προστάτες των Ελλήνων της Κύπρου σε ατομικό, συλλογικό, εθνικό, φυλετικό και εδαφικό επίπεδο.
Οι ιδέες δεν ποινικοποιούνται αγαπητοί Δημοκράτες εντός και εκτός εισαγωγικών.


Αριστείδου Μαρίνος
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...