Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ

Έντονη Εθνικιστική παρουσία από τα μέλη του Κινήματος μας σήμερα είχαμε στη Μονή του Μαχαιρά, όπου τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο του Υπαρχηγού της ΕΟΚΑ, Γρηγόρη Αυξεντίου.
Ακολούθησε πορεία μέχρι το κρησφύγετο με το Μέτωπο Νεολαίας του Κινήματος μας να δίνει ζωή σε αυτήν, καθώς ήταν η μόνη οργανωμένη Νεολαία που παρευρέθηκε, μιας και τα κόμματα θεώρησαν σωστό να στείλουν μόνο τους αντιπροσώπους τους για να καταθέσουν στεφάνι μπροστά από τις κάμερες.
Ευτυχώς φέτος οι νέοι μας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναπαράσταση της μάχης. Θυμίζουμε την ακύρωση της πέρσι λόγω καιρικών συνθηκών. Αυτοί μάλιστα που δεν ντράπηκαν να ακυρώσουν πέρσι την αναπαράσταση, αποπειράθηκαν να απαγορεύσουν την κατάθεση στεφάνου από Στέλεχος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), προφασιζόμενοι ανυπόστατα επιχειρήματα αλλά ευτυχώς ανατράπηκαν εγκαίρως μετά από καταλυτική παρέμβαση της ομάδας ασφαλείας του Κινήματος μας. Έντονη ήταν και η αντίδραση του κόσμου, αφού ζητούσε από τους υπευθύνους τον λόγο γιατί να απαγορευτεί στο κίνημα μας να καταθέσει στεφάνι, την ίδια ώρα που επιτρέπεται σε πολιτικάντηδες που υποστηρίζουν την ομοσπονδία να το κάνουν.
Κατά την διάρκεια του μνημοσύνου αλλά και με την λήξη του μοιράστηκαν εκατοντάδες ενημερωτικά έντυπα σχετικά με τις Θέσεις και τις Προτάσεις του Κινήματος μας και όπως φάνηκε, μια σεβαστή μερίδα του κόσμου γυρίζει την πλάτη της προς τους πολιτικάντηδες πάσης αποχρώσεως και συνταυτίζεται ανοικτά μαζί μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...