Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΡΩΣΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ

Σύμφωνα με επιστολή που μας έστειλε ο συναγωνιστής από το DPNI της Ρωσίας, Alexander Belov.
Τον τελευταίο καιρό ο πρόεδρος της Ρωσίας Dmitry Medvedev μαζί με τα υπόλοιπα κόμματα της Ρωσίας, προσπαθούν να ποινικοποιήσουν τον Εθνικισμό και κατ’ επέκταση το μεγαλύτερο Εθνικιστικό κίνημα της Ρωσίας το DPNI. Προσπαθούν να εφαρμόσουν άμεσα και σκληρά μέτρα για την πάταξη του Ρωσικού Εθνικισμού.
Προσπαθούν στην Ρωσία να απαγορεύσουν την ελευθερία λόγου, ακόμα και το να σκέφτεται κανείς. Με λίγα λόγια θέλουν να ποινικοποιήσουν και εκεί την ιδεολογία, δηλαδή με λίγα λόγια στην σύγχρoνη “δημοκρατία” τους απαγορεύεται κάποιος να είναι Εθνικιστής.




Αυτή την στιγμή υπάρχουν πολλοί συναγωνιστές στην Ρωσία που είναι πολιτικοί κρατούμενοι, με κατηγορίες εγκληματία επειδή είναι Εθνικιστές. Σε άλλους δε, προσπαθούν να σκηνοθετηθούν κατηγορίες εναντίων τους, με σκοπό να φυλακιστούν ή να φιμωθούν.
Εδώ και πολλά χρόνια ο Εθνικισμός ακμάζει στη Ρωσία και συνεχώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι πυκνώνουν τις τάξεις των Εθνικιστικών Οργανώσεων όπως το DPNI, που αποτελεί το μεγαλύτερο εθνικιστικό κίνημα στην Ρωσία και η αποδοχή που έχει από τον απλό κόσμο είναι τεράστια, γι αυτό προσπαθούν να τον σταματήσουν. Να θυμίσουμε πως σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, τα εθνικιστικά κινήματα της Ρωσίας θα κατέβαζαν συνδυασμό και οι δημοσκοπήσεις τους έβγαζαν ότι έπαιρναν το 10% των θέσεων της Βουλής, όμως οι κυβερνητικοί μηχανισμοί κινήθηκαν και βρήκαν τρόπο να ακυρώσουν το ψηφοδέλτιο τους.
Σε μία χώρα που μαστίζεται από ανεργία, με όλο και μεγαλύτερο ρυθμό εισόδου παράνομων μεταναστών και αντεθνική πολιτική από τις εκάστοτε κυβερνήσεις. Μπορεί να πέρασαν δεκαετίες από την πτώση του Κομμουνισμού, αλλά φαίνεται πως η εξουσία έχει υιοθετήσει αρκετές από αυτές τις ιδέες. Σε πλήρη αντιδιαστολή, είναι ο απλός κόσμος που δε θέλει να ακούσει ούτε για κομμουνισμό ούτε για τις μεταναστευτικές πολιτικές της κυβέρνησης. Απλούστατα, γιατί γνωρίζουν τα μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα των παραπάνω.
Με την είσοδο της νέας χιλιετίας, είδαμε αναρίθμητα ντοκιμαντέρ, έρευνες, δημοσιεύματα, ταινίες για τους Εθνικιστές στη Ρωσία. Φυσικά όλα ήταν γεμάτα ψέματα, ανακρίβειες και άλλα ήταν πλαστά, με δήθεν θύματα, ψεύτικες. Δεν υπήρξε ποτέ ούτε ένα δημοσίευμα για τα εγκλήματα των παράνομων μεταναστών, για τα μαγαζιά των ντόπιων που κλείνουν το ένα μετά το άλλο και για το κύκλωμα ναρκωτικών, του οποίου υπεύθυνοι είναι διάφοροι ασιάτες λαθρέμποροι.
Η κυβέρνηση και τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα υποστήριξαν πως οδηγήθηκε στο σημείο να απαιτεί την εξαφάνιση του Ρωσικού Εθνικισμού, λόγω των εκατοντάδων επιθέσεων σε παράνομους μετανάστες όπως και για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το Δεκέμβρη του 2010 μεταξύ Ρώσων Εθνικιστών και μεταναστών (για τα οποία είχαμε άμεση ανταπόκριση - Θυμηθείτε τι γράφαμε εκείνες τις μέρες: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εκτός ελέγχου και η κατάσταση στην Ρωσία από τους λαθρομετανάστες. Σφοδρές συγκρούσεις στην Μόσχα και Αγία Πετρούπολη, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τρέχουν οι εξελίξεις στην Ρωσία ..., ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Νεκρός ακόμα ένας Ρώσος συναγωνιστής στο όνομα της πολυπολιτισμικότητας, Ρωσία: Χαμένα τα έχει η αστυνομία, αφού συνέλαβε 14χρονο Εθνικιστή).
Η κυβέρνηση της Ρωσίας αποφάσισε πως πρέπει να πατάξει όλες τις Εθνικιστικές οργανώσεις, και όχι τους παράνομους μετανάστες και τα όσα εγκλήματα και φόνους διαπράττουν καθημερινά (!!!).
Όμως, ας μη γελιόμαστε, απλά ψάχνουν αφορμές και τα αίτια είναι πολύ βαθύτερα. Θέλουν να πολεμήσουν κάθε φωνή πραγματικής Εθνικής Αντίστασης, γιατί ξέρουν πως από αυτούς θα έλθει το τέλος της κυριαρχίας τους.
Δυστυχώς, μέρα με τη μέρα, σε ολόκληρη την Ευρώπη, νέοι νόμοι ψηφίζονται, νέες διαταγές δίνονται στις μαριονέτες του Συστήματος, τους αστυνομικούς, για πιο λυσσαλέες αντιδράσεις εναντίον των Εθνικιστών. Όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη...
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) στέκεται αλληλέγγυο στο πλευρό των Ρώσων Εθνικιστών, στις δύσκολες ώρες που περνούν, και εκφράζει την ειλικρινή του συμπαράσταση στην μεγάλη μάχη που δίνει να κρατήσει την Ρωσία στα χέρια των Ρώσων, μακριά από τα εκατομμύρια των αλλοδαπών που έχουν κατακλύσει την χώρα τους. Η Ευρώπη αλλάζει δραματικά από το κακό στο χειρότερο, όμως για κάποιους η μοναδική απειλή είναι η μοναδική και η τελευταία γνήσια φωνή αυτή του Εθνικισμού. Ένα πράγμα όμως να έχουν καλά στο μυαλό τους ...

ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ!
ΖΗΤΩ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ

Γιάννης Γεωργιάδης
Τμήμα διεθνών σχέσεων
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...