Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ



Συναγωνιστές και συναγωνίστριες,

Απευθύνω τους χαιρετισμούς μου σε εσάς αλλά και σε όλους τους πατριώτες ανά την υφήλιο. Σας γράφω για να σας εκφράσω τις απόψεις και τους προβληματισμούς μου για το μείζον θέμα που μας απασχολεί που δεν είναι άλλο από αυτό της λαθρομετανάστευσης.

Φαίνεται ότι τα υπερπρονόμια των αλλοδαπών παιδιών των κυρίων Συλικιώτη και Πολυκάρπου περιλαμβάνουν επίσης ξύλο όταν δεν ικανοποιούνται οι επιθυμίες τους. Γίναμε μάρτυρες σε πρωτοφανή επεισόδια όπως τον ξυλοδαρμό αστυνομικού από θρασύδειλους αιτητές πολιτικού ασύλου, διαμαρτυρία στην περιοχή Μακένζυ για ψηλότερο επίδομα αλλά χωρίς να θέλουν να δουλέψουν, επίθεση στην αστυνομία επειδή δεν τους άρεσε ο τόπος διαμονής τους, ξυλοδαρμό και πετροπόλεμο από μετανάστες και υποστηρικτές του ΚΙΣΑ στους Έλληνες διαδηλωτές στην Λάρνακα που ήταν κατά των λαθρομεταναστών. Ήδη είδαμε αλλοδαπούς να τυγχάνουν προνομίων που εμείς οι Ελληνοκύπριοι βλέπουμε με τα κυάλια. Επιδόματα και διευκολύνσεις που σε εμάς δίδονται με δυσκολία. Με λίγα λόγια τείνουμε να γίνουμε (αν δεν γίναμε ήδη φυσικά) πολίτες 3ης κατηγορίας στην ίδια μας την πατρίδα (Ας μην ξεχνάμε τα ‘’αδέλφια’’ μας τους τουρκο’κύπριους’ και τα προνόμια τους).
Η κυβέρνηση από ο,τι φαίνεται σφυρίζει αδιάφορα. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Ποιός μου λέει εμένα ότι δεν το πράττει ηθελημένα στα πλαίσια της ανθελληνικής της πολιτικής όπως επίσης για να αποκτήσει περισσότερους ψηφοφόρους σε μελλοντικές εκλογές; Ήδη είδαμε ιδίοις όμμασι τις εκδηλώσεις λατρείας ενός μεγάλου αριθμού αλλοδαπών προς τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας (βλέπε πανό "Long Live Christofias" κτλ). Η συγκεκριμένη προκλητική στάση της κυβέρνησης διεγείρει ερωτήματα όπως μήπως το κάνει αυτό ούτως ώστε αυτοί οι μετανάστες να έχουν σε λίγο καιρό δικαίωμα ψήφου και να είναι οι ‘σίγουροι’ ψήφοι του ψηφοθηρικού τους κόμματος; Μήπως σκοπός τους είναι σε λίγα χρόνια να καθορίζουν τα αποτελέσματα των εκλογών οι μετανάστες; Μήπως το κάνουν αυτό γιατί γνωρίζοντας πως δεν τους ενδιαφέρει για την πατρίδα μας θα ψήφιζαν με ευκολία ένα νέο σχέδιο διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας;

Και όλα αυτά ενώ η ανεργία καλπάζει με αυξανόμενους ρυθμούς. Όλο και περισσότεροι φοιτητές τελειώνουν τις σπουδές τους μετά από πολλούς κόπους και μόχθους και ερχόμενοι στην Κύπρο, βρίσκουν τις πόρτες κλειστές, πράγμα που ωθεί πολλούς από αυτούς στο να σκέφτονται πολύ σοβαρά να ψάξουν αλλού την τύχη τους. Είναι άδικο να κόβονται, με τέτοιο απαράδεκτο τρόπο, τα φτερά των νέων στα πλαίσια της πολιτικής του “καλού φιλόξενου παιδιού” που ακολουθεί το κόμμα της Κομμουνιστικής Αριστεράς.

Τέλος, ένα μήνυμα προς όλους αυτούς που μας αποκαλούν "φασίστες" και "ρατσιστές". ΕΜΕΙΣ κύριοι δεν πρόκειται να γίνουμε μειονότητα στην ίδια μας την πατρίδα, για να γίνουμε αρεστοί σε εσάς. Να ξέρετε ότι ΕΜΕΙΣ οι Έλληνες όταν νιώθουμε ότι απειλείται η ύπαρξη μας ξυπνούμε, πράγμα που ΗΔΗ άρχισε. Και θα τρέμετε. ΕΜΕΙΣ οι νέοι της Κύπρου ξυπνήσαμε, θα το αντιληφθείτε βέβαια και μόνοι σας.

Σ.
Μέλος Μετώπου Νεολαίας Λευκωσίας
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...