Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Μαρίν Λε Πεν προς λαθρομετανάστες: «Η χρεοκοπημένη Ευρώπη δεν μπορεί να σας δεχθεί»


Η Ευρώπη δεν μπορεί να σας δεχθεί” δήλωσε χθες η πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου Λε Πεν, στους λαθρομετανάστες που βρίσκονται στο νησί Λαμπεντούζα, όπου την περίμενε μια… διαδήλωση από αριστερούς, μια διαδήλωση λίγων δεκάδων ατόμων που φώναζαν που φώναζαν “Έξω οι ρατσιστές”.
“H Ευρώπη δεν έχει τη δυνατότητα να σας υποδεχτεί, δεν έχουμε πλέον τα οικονομικά μέσα”, είπε η Λε Πεν σε δύο εκπροσώπους των χιλιάδων μεταναστών που έφτασαν τις τελευταίες εβδομάδες στην Ιταλία από την Τυνησία. Η Ευρωβουλευτής και πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου (FN) πραγματοποίησε αυτήν την τρίωρη επίσκεψη στη Λαμπεντούζα για “να τραβήξει την προσοχή” των μέσων ενημέρωσης στη συρροή των ξένων που, όπως υποστηρίζει, “μπορεί αύριο να μετριούνται σε εκατοντάδες χιλιάδες”.
Η Λεπέν, που συνοδευόταν από τον αντιπρόεδρο του κόμματός της Λουί Αλιό και τον Ιταλό βουλευτή της Λέγκας του Βορρά Μάριο Μποργκέζιο, έδωσε συνέντευξη τύπου στους δεκάδες δημοσιογράφους, από πολλές ευρωπαϊκές χώρες, που κάλυψαν την επίσκεψή της. “Στόχος μου δεν είναι να κάνω προπαγάνδα. Προτιμώ να τους λέω την αλήθεια, η Ευρώπη είναι σε κατάσταση χρεοκοπίας”, επανέλαβε, εκφράζοντας τη λύπη της που η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν παρέχει καμία λύση στο πρόβλημα.
Η Λεπέν προτείνει το πολεμικό ναυτικό των χωρών να εμποδίζει την αποβίβαση των λαθρομεταναστών και να τους οδηγεί στη χώρα προέλευσής τους.

Από την Χ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...