Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Δόξα και τιμή στα παλληκάρια της ΕΟΚΑ




Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καλεί όλους του Έλληνες να παρευρεθούν και να πορευθούν , στις ΔΥΟ πορείες που διοργανώνουμε εις μνήμη των αγωνιστών της ΕΟΚΑ. Όλων αυτών που θυσιάστηκαν για να μιλούμε εμείς σήμερα ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Όλους που θυσίασαν την ζωή τους, τα νιάτα τους, τις οικογένειές τους για να απολαμβάνουμε εμείς σήμερα την "ελευθερία" μας. "Ελευθερία" σε εισαγωγικά, γιατί με τους σημερινούς κυβερνώντες αλλά και τα κόμματα της τάχα αντιπολίτευσηςθέλουν να ξεχάσουμε όλους αυτούς, θέλουν να ξεχάσουμε πως είμαστε Έλληνες και να μιλάμε Ελληνικά.

Σε πείσμα όλων αυτών, και με μόνο γνώμονα τις θυσίες των προγόνων μας, διοργανώνουμε αυτή την Παρασκευή, 1η Απριλίου, πορείες τιμής και μνήμης προς όλους τους ήρωες της ΕΟΚΑ, όπως ξέρουμε πολύ καλά να τιμούμε ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, σε αντίθεση προς όλους τους πατριδοκάπηλους πολιτικάντηδες, που για ψηφοθηρικούς σκοπούς και μόνο θα φορέσουν τον μανδύα του "πατριωτισμού" για ακόμα μια χρονιά.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για τις ΔΥΟ πορείες:
Ο Πυρήνας Λευκωσίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) θα παρευρεθεί στα φυλακισμένα μνήματα στην ΛΕΥΚΩΣΙΑ, στην εκδήλωση που θα τελεστεί η ώρα 11 π.μ.Για σκοπούς καλύτερης οργάνωσης καλούνται όλα τα μέλη μας, της Λευκωσίας, να προσυγκεντρωθούν η ώρα 10 π.μ. στα πολιτικά γραφεία μας της Λευκωσίας

Τα μέλη μας από όλες τις υπόλοιπες πόλεις (Λάρνακα, Αμμόχωστο, Πάφο) καλούνται όπως παρευρεθούν στην ΛεμεσόΗ όλη εκδήλωση μας θα ξεκινήσει με προσυγκέντρωση, η ώρα 10 π.μ., στο κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου, Χώρος στάθμευσης "Πιλακούτα".΄Από εκεί θα ακολουθήσει πορεία η οποία θα καταλήξει στον ανδριάντα του Γεώργιου Γρίβα ΔΙΓΕΝΗ, όπου θα αποτεθεί φόρος τιμής στους ήρωες τις ΕΟΚΑ.

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ για να βροντοφωνάξουμε πως τούτη η γη είναι Ελληνική και πως ο λαός αυτός δεν θα ξεχάσει ποτέ.
Διαδώστε το παντού
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
01/04/2011 11:00 π.μ.
Φυλακισμένα μνήματα
ΛΕΥΚΩΣΙΑ


Προσυγκέντρωση:


Πολιτικά γραφεία ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
Ώρα: 10:00 π.μ.
Πολιτικά γραφεία Ε.ΛΑ.Μ.
Ανδρέα Αραούζου 7Β,
(Δίπλα από το Υπουργείο Εμπορίας, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Πάροδος Λεωφ. Μακαρίου)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
01/04/2011 
10:00 π.μ.
Συγκέντρωση στο κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου, Χώρος στάθμευσης "Πιλακούτα"ΛΕΜΕΣΟΣ
ΛΑΡΝΑΚΑ
Ώρα: 09.00 π.μ.
Λύκειο Αγίου Γεωργίου


ΠΑΦΟΣ
Ώρα: 08:30 π.μ.
Πολιτικά γραφεία Ε.ΛΑ.Μ.
Τήνου 4, Γραφείο 3
(απέναντι από το Pet Shop Μακαρούνα,πάροδος Λεωφ. Γρίβα Διγενή (δρόμος Παφιακού & Πυροσβεστικής Πάφου))


ΖΗΤΩ η 1η Απριλίου
ΖΗΤΩ η ΕΟΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...