Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Οι εθνικιστές τίμησαν και φέτος τον Ευαγόρα Παλληκαρίδη


Δυναμική παρουσία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) για ακόμα μια χρονιά στο κέντρο της Πάφου, σε εκδήλωση που έγινε εις μνήμη του Ευαγόρα Παλληκαρίδη.

Τα μέλη του κινήματος πορεύτηκαν από τον πολιτιστικό σύλλογο Ευαγόρα Παλληκαρίδη, πέρασαν μπροστά από το Δημαρχείο της Πάφου, και κατέληξαν στην πλατεία όπου βρίσκεται ο ανδριάντας του Ήρωα.

Οι Εθνικιστές για ακόμα μια φορά βροντοφώναξαν πως ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ τις διάφορες θυσίες που έκαναν οι Ήρωες μας για να παραμείνει τούτος ο τόπος Ελληνικός. Οι πραγματικοί Εθνικιστές έδωσαν βροντερό παρόν στον δρόμο σε αντίθεση με τους διάφορες «πατριώτες» του καναπέ που προτίμησαν την ζεστασιά του σπιτιού. Καλύτερα όμως! Τους προσβάλλουν! Τι σχέση έχουν οι ήρωες αγωνιστές με τους σημερινούς εκμεταλλευτές της προσφοράς και της θυσίας τους; Τι σχέση έχει ο αγώνας της ΕΟΚΑ με τις εγκληματικές ανεπάρκειες ηγετών, που οδήγησαν τον τόπο στην καταστροφή;
Καλύτερα στα μνημόσυνα ηρώων να βρίσκονται όσοι το νιώθουν πραγματικά! Δεν προσδίδουν τιμή και αξία οι πολιτικάντηδες με την παρουσία τους! Αντιθέτως αυτοί αμαυρώνουν τα μνημόσυνα.

Στην πλατεία που κατέληξε η πορεία, εκφωνήθηκαν λόγοι από παλαιό αγωνιστή της ΕΟΚΑ, αλλά και από μέλη του κινήματος μας. Στην συνέχεια ακολούθησε μονόλεπτη σιγή εις μνήμη του Ευαγόρα Παλληκαρίδη. Η εκδήλωση έκλεισε με την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...