Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Δυναμική Παρέμβαση του Ε.ΛΑ.Μ. στους εορτασμούς για την 1η Απριλίου στο στάδιο Ελευθερία


Μετά τα γνωστά γεγονότα αίσχους, που έγιναν το πρωί της 1ης Απριλίου και τον ξυλοδαρμό του ήρωα της Ε.Ο.Κ.Α. και τελευταίου συναγωνιστή του Γρηγόρη Αυξεντίου, Αυγουστή Ευσταθίου, από την αστυνομία, και την απαγόρευση εισόδου του στα φυλακισμένα μνήματα. Το κίνημα μας έδωσε δυναμική παρουσία στο στάδιο Ελευθερία.

Τα μέλη μας, παρατάχτηκαν έξω από το στάδιο, με απόλυτη πειθαρχία, και υποδέχθηκαν την φλόγα, που μεταφέρεται εις μνήμη των ηρώων της Ε.Ο.Κ.Α.. Σημαντικό γεγονός ότι αγωνιστές της Ε.Ο.Κ.Α. καθώς και απλός κόσμος υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά τα μέλη του κινήματος μας.

Στην συνέχεια μετά την άφιξη της φλόγας στο στάδιο τα μέλη μας πέρασαν εντός του κλειστού γηπέδου, και ενώθηκαν μαζί με τον κόσμο. Ανάρτησαν πανό σε κεντρικότατο σημείο του γηπέδου, και καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης μοιράστηκαν χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια σχετικά με το κίνημα μας. Αξιοσημείωτο ότι σχεδόν όλοι γνώριζαν το κίνημα μας, και πάρα πολύς κόσμος που βρισκόταν στο γήπεδο ζητούσε με επιμονή ένα από τα φυλλάδια μας.

Δεν μπορούσε όμως να περάσουν απαρατήρητα και τα γεγονότα του πρωινού, και έχοντας σαν δεδομένη την φίμωση από τα Μέσα Μαζική Εξαπάτησης, μέλη του κινήματος μας με το πέρας της όλης εκδήλωσης, και εκεί που δεν περίμενε κανείς, πήραν τον λόγο και ενημέρωσαν τον κόσμο για τα γεγονότα του πρωινού και την επίθεση που δέχθηκε ο κ. Αυγουστής Ευσταθίου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...