Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Εκδήλωση τιμής και μνήμης στην Λεμεσό για τους ήρωες της Ε.Ο.Κ.Α.



Δυναμική  η παρουσία την Παρασκευή 1η Απριλίου και στην Λεμεσό, όπου 50 και πλέον Εθνικιστές μέλη του κινήματος  έδωσαν βροντερό παρόν  κατευθυνόμενοι προς το κρησφύγετο του Αρχηγού της Ε.Ο.Κ.Α Γεωργίου Γρίβα Διγενή , έδειξαν άλλη μία φορά πως πρέπει να τιμούνται οι ήρωες σε αντίθεση με κάποιους που παρευρέθηκαν εκεί για εντελώς ψηφοθηρικούς λόγους και σκοπούς.
Τα μέλη μας πλήρως πειθαρχημένα και συντεταγμένα φωνάζοντας τα συνθήματά μας, κέρδισαν και πάλι τις εντυπώσεις αφού ο κόσμος καταχειροκροτούσε την παρουσία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)  και ζητούσε να μάθει περαιτέρω πληροφορίες για την κάθοδό μας στις εκλογές του Μαΐου.

 Αυτό δείχνει πως ο κόσμος άρχισε ήδη να ξυπνά, βαρέθηκε τα σάπια λόγια του κατεστημένου και επιθυμεί να ταχθεί στις Γραμμές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) της μοναδικής πηγής Αντίστασης σε αυτό τον τόπο.

Θλιβερό γεγονός η μη παρουσία Στρατιωτικού Αγήματος στο καθιερωμένο προσκλητήριο Νεκρών στη Λεμεσό, με φτηνές δικαιολογίες πουν αποδοκιμάστηκαν από τα μέλη μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...