Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.ΛΑ.Μ


Επίθεση εναντίον ιδιωτικής περιουσίας, στην οποία αναρτήθηκε πανό που διαφήμιζε υποψήφιο Βουλευτή του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) σημειώθηκε κατά τις βραδυνές ώρες της περασμένης Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, οι θρασύδειλοι έριξαν διάφορα αντικείμενα με αποτέλεσμα να προκαλέσουν υλικές ζημιές, μικρού μεγέθους ευτυχώς, σε κτήμα συγγενικού προσώπου του υποψήφιου Βουλευτή Επαρχίας Πάφου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)Μιχαλάκη Μιχαήλ Ζαχαρία.

Από τον Μάρτιο που ανακοινώθηκε επισήμως η κάθοδος του Κινήματος μας στις Βουλευτικές εκλογές, βιώνουμε την απόπειρα καταστολής ημών με διάφορες υποχθόνιες μεθόδους. 

Συγκεκριμένα αναφερόμαστε :

• Στην ελλειπή παρουσίαση και αναπαραγωγή των συκοφαντιών εναντίον του Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) από τα Μέσα.

• Στις παράτυπες συλλήψεις και κρατήσεις από την Αστυνομία.

• Στην προπαγάνδα εναντίον μας από τον Πρόεδρο σε συνεργασία με όλα ανεξαιρέτως τα Κόμματα του κατεστημένου.

• Στις θρασύδειλες επιθέσεις σε άψυχα αντικείμενα.

Υπενθυμίζουμε στον Κυπριακό Ελληνισμό πως οι ισχυρισμοί των «αντι-ιμπεριαλιστών» της αριστεράς από την μία και των «τουρκοφάγων» της δεξιάς από την άλλη έρχονται σε πλήρη ταύτιση με την έκθεση του State Department εναντίον μας και αυτό από μόνο του οδηγεί στην εξαγωγή συμπερασμάτων όσων αφορά τα συμφέροντα που εξυπηρετούν οι πολέμιοι τουΕθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.).

Εν κατακλείδι, όπως έχει δηλώσει στο Γραφείο Τύπου του Κινήματος μας ο υποψήφιος Βουλευτής Επαρχίας Πάφου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Μιχαλάκης Μιχαήλ Ζαχαρία, τέτοιες κινήσεις δεν μας πτοούν ούτε σε προσωπικό, ούτε σε συλλογικό επίπεδο. Αντιθέτως μας υπενθυμίζουν ότι ενοχλούμε. Άρα το μήνυμα που θα πρέπει να λάβουν όλες οι κατευθύνσεις, φίλιες και εχθρικές προς εμάς είναι ξεκάθαρο, πως το Κίνημα μας ήλθε για να μείνει και υπόσχεται να αποτελέσει τον πιο φρικτό εφιάλτη σε αυτούς πού διαπραγματεύονται τις τύχες της Πατρίδος μας με τον κατακτητή.

Αριστείδου Μαρίνος
Γραφείο Τύπου Ε.ΛΑ.Μ.
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...