Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

ΕΜΕΙΣ, Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ “ΠΟΣΟΤΙΚΟ” ΒΗΜΑ


“Μέσα στην πορεία των προηγούμενων χρόνων αποδείξαμε πως θεμελιώνεται μια ΔΥΝΑΜΗ, σηκώνοντας την Σημαία μας μέσα από το ΤΙΠΟΤΑ. Θα βαδίσουμε Μόνοι ή μετά ΠΟΛΛΩΝ. Αυτό το ξέρουν όλοι, εχθροί και φίλοι. Ας ζυγίσει ο καθένας διαθέσεις, οράματα και πίστη και ας πράξει ανάλογα.”
Για την προώθηση της ουσιαστικής ή λειτουργικής καθαρότητας των Εθνικών και Κοινωνικών Ιδεών ήδη διακινήσαμε και συνεχίζουμε δραστηριότητες και πρακτικές όχι αγκυλωμένες, ώστε το δόγμα να οδηγεί σε τέλμα ιδεολογικοποίησης, αλλά έτσι ώστε η ανάλυση με βάση τις δογματικές αξιωματικές αρχές να στηρίζει την συγκεκριμενοποίηση των τωρινών, σύγχρονων τακτικών. Επειδή πιστεύουμε ακράδαντα πως μονάχα σ’ εμάς ανήκει ο τίτλος τιμής του Εθνικιστή, που βλακωδώς πετούν στον οποιοδήποτε δεν τους βολεύει σαν “μομφή”, οι εχθροί μας.


Η αναγνώριση της διαφορετικότητας και ποικιλότητας των ιδεολογικών προσεγγίσεων είναι η μία συνισταμένη της “μετωπικής προσπάθειας”. Η άλλη είναι η ανάγκη της διαμόρφωσης ενός ουσιαστικά ευρύτερου προβληματισμού με κριτική και συναίνεση για την επίτευξη μαζικότερης παρέμβασης. Όταν εδώ μιλάμε για ευρύτερο προβληματισμό και μαζικότερη παρέμβαση, εννοούμε βέβαια πρόδηλα, πως αυτό πρέπει να γίνεται με πολιτικό και όχι πολιτικάντικο τρόπο και σκοπό. Αυτή μας την πρόταση αληθινής συσπείρωσης την τοποθετούμε στην προοπτική ανάπτυξης ενός ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ με τις δυνάμεις της Πλουτοκρατίας και του Διεθνούς κεφαλαίου, όσο κι ενάντια στις φανερές ή μασκαρεμένες “Αριστερές” λύσεις. Επιδιώκουμε την πραγματική κινητοποίηση των ανθρώπων και των ομάδων, που βρίσκονται σε συναγωνιστική ή φίλια σχέση και ζητούν να συμβάλλουν στην προώθηση των Εθνικιστικών απόψεων και αντιλήψεων.
Η κίνησή μας είναι ανοικτή σε κάθε έναν που πιστεύει, θέλει και μπορεί να συμβάλλει σ’ αυτήν την κατεύθυνση. Χωρίς ψευδαισθήσεις και μικροπολιτικά πάθη, απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση, πρόσκληση σ’ όσους ζητούν να γίνουν συμμαχητές μας στον Αγώνα ενάντια στην Οικουμενική Νέα Καρχηδόνα.
Μέσα στην πορεία των προηγούμενων χρόνων αποδείξαμε πως θεμελιώνεται μια ΔΥΝΑΜΗ, σηκώνοντας την Σημαία μας μέσα από το ΤΙΠΟΤΑ. Θα βαδίσουμε Μόνοι ή μετά ΠΟΛΛΩΝ. Αυτό το ξέρουν όλοι, εχθροί και φίλοι. Ας ζυγίσει ο καθένας διαθέσεις, οράματα και πίστη και ας πράξει ανάλογα.
ΤΟ “ΠΟΣΟΤΙΚΟ” ΒΗΜΑ
Ξέρουμε καλά πως ο κοινωνικός ανταγωνισμός και η ιδεολογική πάλη έχει καπελωθεί από τα “κόμματα” και τα “κομμάτια”, που δρώντας άμεσα ή έμμεσα σαν πράκτορες σκοτεινών συμφερόντων, λειτουργούν σαν πολιτικοί μηχανισμοί χειραγωγήσεως. Ακόμα διάφορα γκρουπούσκουλα και παρέες που παγιδεύονται στον ρομαντισμό τους ή ματαιοπονούν συνεπικουρούμενα από καρικατούρες προσωπικοτήτων, βοηθάνε το Σύστημα να αποκλιμακώσει την αφύπνιση των Εθνικών – Λαϊκών δυνάμεων. Η αντιπαράθεση των ιδεών είναι βυθισμένη μέσα στο πεδίο των οικονομικών αναγκών του ατόμου και του συνόλου κι’ επίσης υποβαθμίζεται περισσότερο από την άγνοια, την παραπληροφόρηση και τον ιδεολογικό αναλφαβητισμό, που επιβάλλουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ή οι διάφοροι μέντορες.
Εμείς σαν Έλληνες Πατριώτες, σαν πολιτικοί στρατιώτες δηλαδή της Εθνικιστικής – Λαϊκής Ιδέας δεν μπορέσαμε να συμβάλλουμε απόλυτα, έως σήμερα, με τον δικό μας λόγο στην ανόρθωση και ενδυνάμωση των στοιχείων εκείνων, που έχουν έρθει σ’ επαφή με τον σπερματικό πολιτικό λόγο μας ή βρίσκονται σε παράλληλο προβληματισμό. Όμως, κάναμε σημαντικά βήματα. Αν δράσαμε περιορισμένα και όχι στο μέτρο του ευκταίου, οφείλεται όχι μόνο στην ιδιόμορφη χωροχρονική φάση που βρισκόμαστε και στα ελάχιστα μέσα που διαθέτουμε, αλλά ακόμα στην, δόλια, ποικιλόμορφη και συγκαλυμμένη πολεμική που δεχτήκαμε και δεχόμαστε. Ξέρουμε πως είμαστε στο σωστό δρόμο, πράγμα που σφραγίζεται καθημερινά από τις αργές και σταθερές επιτυχίες μας. Ξέρουμε πως έχουμε μ’ επιτυχία σχεδόν ολοκληρώσει τα απαραίτητα ποιοτικά βήματα. Κι’ ακόμη γνωρίζουμε καλά πως είμαστε πολύ κοντά στην ημέρα, όπου θα γίνει και το «ποσοτικό» βήμα

Από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...