Κυριακή 1 Μαΐου 2011

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ Η ΑΓΓΛΙΑ!


Νέα ήθη στην πολυπολιτισμική κοινωνία της Μ. Βρετανίας. Υπό καταδίωξη τελούν πλέον οι Χριστιανοί  Βρετανοί μέσα στην ίδια τους την χώρα!
Σε περιοχή του βόρειου Λονδίνου απαγορεύτηκε για πρώτη φορά φέτος η μικρή πορεία που έκαναν κάθε χρόνο λίγο πριν από το Πάσχα  οι πιστοί της περιοχής . Το δημοτικό συμβούλιο δεν έδωσε  άδεια για να γίνει η πορεία των περίπου 500 μέτρων επικαλούμενο << λόγους ασφαλείας>> . Ποιους θα προσέβαλλαν οι Χριστιανοί εάν διένυαν 500 μέτρα;  Δικαιούνται να κάνουν πορείες όμως οι φανατικοί μουσουλμάνοι και οι ομοφυλόφιλοι. 



Αυτοί φαίνεται πως έχουν περισσότερα δικαιώματα στην σημερινή κοινωνία .
Οι διακρίσεις όμως σε βάρος των Χριστιανών συνεχίστηκαν και στην περίπτωση του κ. Άτκινσον ο οποίος τόλμησε στο φορτηγό της εταιρείας που δουλεύει ως ηλεκτρολόγος να κρεμάσει έναν μικρό σταυρό από το καθρεφτάκι. Πανικόβλητοι οι ανώτεροί του ,ζήτησαν επιτακτικά από τον ατυχή Άτκινσον να αφαιρέσει τον σταυρό με την αιτιολογία ότι πρέπει να …σέβεται όλες τις απόψεις και τις θρησκείες  !
Προχωρώντας ακόμη παραπέρα η εταιρεία WDH τροποποίησε τον εσωτερικό κανονισμό και επιτρέπει την αλλαγή της στολής εργασίας  για θρησκευτικούς λόγους επιτρέποντας με αυτή την μεταρρύθμιση την χρήση της μπούρκας για τις μουσουλμάνες !
Ο μικρός σταυρός  ενόχλησε τους υπευθύνους της WDH όχι όμως και η μπούρκα.
Είναι φανερό ότι ζούμε την εποχή της παράνοιας .Στην Μ. Βρετανία οι Χριστιανοί διώκονται και δεν μπορούν να εκδηλώσουν την Πίστη τους δημόσια για να μην προσβληθούν οι λαθρομετανάστες!
Στην Κύπρο οι λεγόμενοι υπερασπιστές του πολυφυλετισμού υποστηρίζουν ότι θα πρέπει εμείς να ανεχτούμε τις συνήθειες των λαθραίων και όχι αυτοί τις συνήθειες της χώρας που τους φιλοξενεί. Προετοιμάζουν το έδαφος για τις διώξεις του Ελληνικού Ορθόδοξου στοιχείου όπως κάνουν οι όμοιοι τους με τους Χριστιανούς της Μ.Βρετανίας . Θα έρθει άραγε και εδώ ο καιρός όπου θα αφαιρούνται οι σταυροί και θα απαγορεύεται η λιτανεία του Επιταφίου για παράδειγμα όπως έγινε με την πορεία των Χριστιανών της Αγγλίας;
Οι λαοί της Ευρώπης έχουν ήδη αντιληφθεί την πτώση του επιπέδου της ζωής που έχουν φέρει οι λαθρομετανάστες και οι γραφικοί συνοδοιπόροι τους, βιώνουν καθημερινά την ηθική και πνευματική κατάντια. Για αυτό και έχουν στραφεί στα Εθνικιστικά Κινήματα των χωρών τους που αποτελούν την μοναδική ασπίδα προστασίας και αξιοπρέπειας.
Ας μην επιτρέψουμε να καταστραφεί  και άλλο ο ήδη ημικατεχόμενος τόπος μας . Τα κόμματα του κατεστημένου διαδέχονται το ένα το άλλο στην εξουσία και από το 1974 και έπειτα  δεν κατάφεραν να απελευθερώσουν ούτε μία σπιθαμή Ελληνικού εδάφους, έχοντας μάλιστα αναγάγει τους κατακτητές και τους κλεπταποδόχους τους σε ισότιμους συνομιλητές !
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο ανέκαθεν ζητούσε την απέλαση όλων των παράνομων αλλοδαπών από το νησί μας. Για να μην φτάσουμε στο σημείο να ντρεπόμαστε που είμαστε Έλληνες και Χριστιανοί στον ίδιο μας τον τόπο, ζητούμε από τους ψηφοφόρους να στηρίξουν την προσπάθεια του Ε.ΛΑ.Μ. στις εκλογές της 22 Μαΐου . Η μοναδική εθνικιστική φωνή της Κύπρου θα πρέπει να δυναμώσει.


Στράτος Καρανικολάου
Στέλεχος  Ε.ΛΑ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...