Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΔΟΚΤΩΡ ΠΑΝΑΓΗ ΧΡΙΣΤΟΣ-ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ε.ΛΑ.Μ. ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ


Έλληνες της Κύπρου,

Οι Άγιοι  και οι ΄Ήρωες, μας δίδαξαν να θυσιάζουμε και την ζωή μας υπέρ πίστεως και πατρίδος.

Στα κατεχόμενα ατιμάζουν τη πίστη και την πατρίδα μας, τις εκκλησιές, τις εικόνες και τα νεκροταφεία μας, όμως απο ντοκουμέντα γραπτά και φωτογραφικά  που κατέχω και είναι στη διάθεση όλων των μέσων μαζικής ενημέρωσης,  τα κυπριακά κόμματα συνεργάζονται για τα συμφέροντα τους και κάνουν ρουσφέτια απίστευτα και απαράδεχτα όπως:
1ον Το 1990 που εργαζόμουν σαν γιατρός σε νοσοκομείο, διαπίστωσα ότι τα κόμματα συνεργάζονταν και διόριζαν γιατρούς χωρίς ειδικότητες σε θέσεις  ειδικών γιατρών. Ενημερώθηκαν γραπτώς όλα τα κόμματα του 1990 για το απάνθρωπο αυτό ρουσφέτι που ήταν εις βάρος  της υγείας του Λαού και  όλα τα κόμματα  το συγκάλυψαν.
 2ον  Για την ρύπανση της Κυπριακής ατμόσφαιρας ο Λαός πληρώνει το πρόστιμο που μας επέβαλε η Ευρωπαϊκή Ένωση στο λογαριασμό ρεύματος, όμως την ρύπανση ο Λαός την πληρώνει και με την υγεία του, διότι μελέτη του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ βεβαιώνει ότι η ρύπανση της ατμόσφαιρας μας αυξήθηκε και προκαλεί αύξηση των σοβαρών ασθενειών των πνευμόνων απο 3% σε 9% σε όλη τη Κύπρο. Δυστυχώς όμως αδιαφορούντες για τις επιπτώσεις τις ρύπανσης, το 2009 και 2010 με κρατικά λεφτά, οι Κ.Κ Χριστόφιας, Συλικιώτης, Περδίκης, όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα του 2009-2010, η επίτροπος διοίκησης, η επιτροπή θεσμών και αξιών της Βουλής και οι αρχές των Βρετανικών βάσεων συνεργάστηκαν για ρουσφετικούς λόγους, κατάστρεψαν και διαμόρφωσαν  χώρο πρασίνου σε χώρο ιδιωτικής χρήσης. Έγχρωμες φωτογραφίες και γραπτά κρατικά ντοκουμέντα επιβεβαιώνουν ότι όσα καταγγέλλω είναι αληθινά.

3ον    Στα κατεχόμενα που τα ¾  είναι έποικοι και ατιμάζουν  τις εκκλησίες, τις εικόνες και τα νεκροταφεία μας,  ο Κ. Χριστόφιας  αδιαφορώντας γι’ αυτά, αν και υπήρχε οικονομική κρίση, έδωσε μέχρι το τέλος του 2009  για τα  κατεχόμενα 167,28 εκατομμύρια ευρώΠαρά την σοβαρότητα του θέματος όλα τα κόμματα το απέκρυψαν απο το Λαό.

4ον  Στις 10 Μαίου 2001 το ευρωπαϊκό δικαστήριο καταδίκασε τη Τουρκία για 14 παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην ΚύπροΚυβερνήσεις και κόμματα δεν ζήτησαν την εκτέλεση της απόφασης αυτής.

5ον  Κυβερνήσεις και κόμματα περιφρόνησαν και απέκρυψαν από τους πρόσφυγες την έκθεση PINHEIRO των Ηνωμένων Εθνών του 2003 που ζητά απο τα κράτη να αποκαταστήσουν οικονομικά όλους τους πρόσφυγες χορηγώντας τους οικία, γη ή άλλη περιουσία, ανεξάρτητα απο την επιστροφή ή την μη επιστροφή τους στις περιουσίες τους.

6ον  Την καλύτερη ευκαιρία για σωστή, δίκαιη και ευρωπαϊκή λύση του κυπριακού μας την πρόσφερε  το  Νοέμβριο του 2009 ο Ιταλός ευρωβουλευτής Φρανσέσκο Ενρίκο Σπερόνι που ζήτησε την ενεργοποίηση υπέρ της Κύπρου, του άρθρου 42 παράγραφος 7 της συνθήκης της Λισσαβόνας, που υποχρεώνει όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να βοηθήσουν την Κύπρο, με όλα τα μέσα που διαθέτουν, διότι είναι θύμα τουρκικής εισβολής και κατοχής. Η Κυβέρνηση Χριστόφια αρνήθηκε να υποβάλει επίσημο αίτημα για ενεργοποίηση του άρθρου 42 παράγραφος 7 υπέρ της Κύπρου. Δυστυχώς όλα τα κόμματα συγκαλύπτουν και αποκρύπτουν απο τον Λαό τη μεγάλη αλήθεια.

Η κύρια αιτία της οικονομικής κρίσης είναι τα ρουσφέτια και ο μεγάλος αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων με τους ψηλούς μισθούς και τις μεγάλες συντάξεις που ψήφιζαν τα κόμματα στη βουλή για να εξυπηρετήσουν τους κομματικούς φίλους τους.

ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΚΥΠΡΙΑΚΕ ΛΑΕ,

Κατέρχομαι υποψήφιος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στις βουλευτικές εκλογές του 2011 στην επαρχία Αμμοχώστου διότι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.):

1ον) ΘΕΛΕΙ να σας πω την αλήθεια και 

2ον) Διότι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) πιστεύει και αγωνίζεται για τις Ελληνοχριστιανικές αρχές, τη δίκαιη λύση του Κυπριακού, για Ελληνοχριστιανική παιδεία, για κοινωνική δικαιοσύνη, για οικονομική ενίσχυση των πολυτέκνων, για σωστή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, για την σωστή και μη επικίνδυνη για την πατρίδα μας μεταναστευτική πολιτική και για την αποκατάσταση και την επιστροφή όλων των προσφύγων.

Δρ. Παναγή Χρίστος
Υποψήφιος Βουλευτής
Επαρχίας Αμμοχώστου
                                                                                                                                  Ε.ΛΑ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...