Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Άντρα της ισλαμικής τρομοκρατίας τα τζαμιά!


Σύμφωνα με δημοσιεύματα αγγλικής εφημερίδας τα τζαμιά και τα πανεπιστήμια της Αγγλίας αποτελούν τόπος ανάπτυξης της ισλαμικής τρομοκρατίας, γεγονός που προκύπτει και από διαρροές αμερικανικών εγγράφων και από δηλώσεις καθηγητών των εν λόγω πανεπιστημίων.

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα τρομοκρατίας που εκκολάφθηκε στα πανεπιστήμια της Αγγλίας είναι η περίπτωση του Umar Farouk Abdulmutallab, που ήταν και πρόεδρος της Ισλαμικής Κοινότητας του σχολείου του από το 2006 μέχρι το 2007, ο οποίος ήταν φοιτητής στο University College London και έκανε απόπειρα βομβιστικής αυτοκτονίας σε αεροπορική πτήση.
Στις χαρακτηριστικές δραστηριότητες του εν λόγω φοιτητή, κατά τη διάρκεια της θητείας του ως προέδρου, ήταν η διοργάνωση ημερίδων ενάντια στον πόλεμο με προσκεκλημένους πολιτικούς και δικηγόρους σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα. Οι ακαδημαϊκοί στην Αγγλία δηλώνουν παντελή ανικανότητα να ελέγξουν το φαινόμενο και καλούν τις αρχές να λάβουν τα μέτρα τους.
Στα έγγραφα που αποκαλύπτει η εφημερίδα γίνεται λόγος για 35 διαπιστωμένους τρομοκράτες εκ των οποίων οι 18 χρησιμοποίησαν την Αγγλία ως ενδιάμεσο σταθμό για τρομοκρατικές ενέργειες, ενώ οι άλλοι είτε είχαν Αγγλική υπηκοότητα, είτε διέμεναν στην Αγγλία υπό το καθεστώς πολιτικού ασύλου.
Όλα αυτά συμβαίνουν σε ένα κράτος, όπως η Αγγλία, το οποίο προφανώς και δεν έχει φτάσει στα σημεία ανοχής της ανομίας που βρίσκεται η Ελλάδα. Φανταστείτε την κατάσταση που θα επικρατήσει στην Ελλάδα με την παροχή ασύλου να δίδεται κατόπιν εκβιασμών από πλουσιοπάροχα ντυμένους και ταϊσμένους απεργούς πείνας, καθώς και “φοιτητές” που θα απολαμβάνουν το πανεπιστημιακό άσυλο.
Άλλωστε η περίπτωση του Umar Farouk Abdulmutallab θα πρέπει να θυμίζει πολύ την Ελληνική κατάσταση σε οποιονδήποτε Έλληνα πολίτη παρακολούθησε έστω και λίγο τις περιπτώσεις των Ιρανών “προσφύγων” και των “απεργών πείνας” στο μέγαρο “Υπατία”.
Από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...