Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΣΕ ΑΝΟΔΟ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚ​Α ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ


Σε θρίαμβο των Σκωτσέζων Εθνικιστών του SNP εξελίχθηκαν οι τοπικές εκλογές στην Σκωτία. Το κόμμα του Άλεξ Σάλμοντ διπλασίασε τις έδρες του και  έφτασε τις 52 . Να σημειωθεί ότι οι Εργατικοί έχουν 26 ενώ οι Συντηρητικοί 3.   


Σε άλλη μία Ευρωπαϊκή χώρα οι Εθνικιστές έχουν πετύχει θεαματική άνοδο των ποσοστών τους .


Στην Φινλανδία οι TRUE FINNS , στην Σουηδία οι ΣΟΥΗΔΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, στην Γαλλία η Μαρίν Λε Πεν που έρχεται δεύτερη στις δημοσκοπήσεις για την Προεδρία, στην Ρωσία όπου όλα τα εθνικιστικά κόμματα ενώθηκαν δημιουργώντας ένα τεράστιο πατριωτικό ρεύμα, στην Ιταλία όπου η Φόρτσα Νουόβα διεκδικεί θέση στο δήμο του Μιλάνου,  στην Γερμανία όπου το NPD κατεβαίνει με αξιώσεις στο κρατίδιο της Βρέμης και τέλος στην Ελλάδα μας όπου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  κέρδισε την εμπιστοσύνη του λαού των Αθηνών και εξέλεξε δημοτικό σύμβουλο τον Γ.Γ. Νίκο Μιχαλολιάκο και όπως όλα δείχνουν το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα θα εισέλθει και στην Βουλή στις επόμενες εκλογές.

Παντού στην Ευρώπη πνέει ένας άνεμος αντίστασης στα δόλια σχέδια αλλοίωσης της εθνολογικής, φυλετικής και θρησκευτικής σύστασης των γηγενών πληθυσμών.

Το ίδιο αναμένεται να γίνει και στην Κύπρο όπου μεταξύ όλων των άλλων προβλημάτων υπάρχει και εκείνο της κατοχής μεγάλου μέρους της Μεγαλονήσου από τους Τούρκους.


Όλες οι μέχρι στιγμής φανερές και κρυφές δημοσκοπήσεις δείχνουν εντυπωσιακή άνοδο των ποσοστών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.). Αυτό έχει πανικοβάλλει τα κόμματα του κατεστημένου τα οποία επί 37 χρόνια δεν κατάφεραν να απελευθερώσουν ούτε μια σπιθαμή κατεχόμενου Ελληνικού εδάφους.  

Μην τους ανανεώσετε την εμπιστοσύνη σας.

Δώστε δύναμη στο Ε.ΛΑ.Μ. το μοναδικό νόμιμο Εθνικιστικό Κίνημα το οποίο σας προσφέρει την επιλογή να στείλετε έναν ή περισσότερους από τους 16 υποψήφιους του, στην Κυπριακή Βουλή.

Μετά την Ευρώπη έρχεται η σειρά  της Ελληνικής Μεγαλονήσου μας!

Στράτος Καρανικολάου
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...