Κυριακή 15 Μαΐου 2011

ΨΗΦΙΣΕ Ε.ΛΑ.Μ.-Άρθρο του κ. Σάββα Μιχαηλίδη



Σαν ένας υποψήφιος που αγωνιά για το μέλλον διότι θεωρεί ότι ως τώρα τα κόμματα της βουλής ήσαν για το θεαθήναι ελληνικά εθνικά αλλά με τα έργα τους μας οδηγούν  στον αφανισμό και δεν έχουν να επιδείξουν τίποτα  μόνο επιγραφές στα τουρκικά στους δρόμους, βοηθήματα χριστουγεννιάτικα στους αλλοθρήσκους, πολλαπλές συντάξεις και προσπάθεια καταργήσεως του στρατού σε μια ημικατεχόμενη πατρίδα.
Ψηφίζοντας λοιπόν αυτά τα κόμματα τώρα είναι σαν να τα αποδέχεσαι ψηφίζοντας τους η μόνη λύση είναι ότι αργά και μεθοδικά τουρκοποιήσε ψηφοφόρε, ενώ με βουλευτές του Ε.ΛΑ.Μ. δίδεις μια άλλη διάσταση, μια αγωνιστικότητα ότι επιζητάς τα  δικαιώματα σου.
Ψηφίζοντας Ε.ΛΑ.Μ. είναι μια εθνική ενέργεια  που έχει στόχο ότι ο Έλλην Κύπριος δεν είναι άνθρωπος Δευτέρας κατηγορίας.
Ψηφίζοντας Ε.ΛΑ.Μ. κάνεις ένα μέτωπο δυνατό που ανατρέπει πολλές καταστάσεις. Το Ε.ΛΑ.Μ. είναι η πιό καλή επιλογή διότι  θα φέρει νέους ανθρώπους  στη βουλή με σταθερές κρυστάλλινες ιδέες.
Για αυτό ψηφίζω Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο  που γνωρίζω  ότι πρεσβεύει θέσεις εθνικές για τους Έλληνες της Κύπρου.
Για αυτό και εγώ βάζω υποψηφιότητα με το Ε.ΛΑ.Μ. στην Λεμεσό.

Σάββας Μιχαηλίδης
Υποψήφιος Βουλευτής Λεμεσού.
Ε.ΛΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...