Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Απεγκλωβισμό από την ΕΕ και δεσμούς με την Ρωσία, θέλει η Μαρίν Λεπέν



Από Russia Today / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Καθώς η Ευρωπαϊκή Ένωση πιέζει την Γαλλία να δεχθεί όλο και περισσότερους μετανάστες, η χώρα έχει ήδη φτάσει στα όριά της, με τα αρνητικά αισθήματα για την πολύ-εθνοτική κοινωνία να αυξάνονται κάθε χρόνο, όπως πιστεύει η Marine Le Pen, επικεφαλής του ακροδεξιού «Εθνικού Μετώπου».
Η Marine ακολουθεί την πολιτική γραμμή του πατέρα της, Jean-Marie Le Pen, ιδρυτή του Εθνικού Μετώπου, ο οποίος είναι διάσημος στη Γαλλία και σε όλο τον κόσμο για τις συντηρητικές και αντι-μεταναστευτικές απόψεις του.
Σε συνέντευξή της στο RT, η Le Pen ισχυρίζεται ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση διευρύνεται σε βάρος της Γαλλίας.
«Δεν ελέγχουμε πλέον εμείς την επικράτειά μας, το νόμισμά μας και τους νόμους μας. Δεν αποφασίζουμε ποιος θα μπει ή ποιος θα παραμείνει στη χώρα μας. Επιβάλλουν οδηγίες για εμάς χωρίς καν την διαβούλευση του λαού. Όλο αυτό βλάπτει την οικονομία μας και αποθαρρύνει τις ξένες επενδύσεις".
Σύμφωνα με την Λεπέν, η Ευρωπαϊκή Ένωση θέλει να σπρώξει 150 εκατομμύρια μετανάστες στη Γαλλία κατά τη διάρκεια των επόμενων 30 ετών, με την δικαιολογία της χαμηλής γεννητικότητας.
"Ε, λοιπόν ας ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να κάνουν παιδιά, όπως κάνουν αλλού στον κόσμο, αντί για τα κύματα των μεταναστών», υποστηρίζει η Le Pen.


Πιστεύει το πρόβλημα είναι, επίσης, ότι οι Γάλλοι θα πρέπει να απελευθερωθούν και από το εσωτερικό, να απελευθερωθούν από την «ενοχή που οι ηγέτες τους έχουν κάνει να νιώθουν για τόσα πολλά χρόνια".
«Η μετανάστευση είναι μια οργανωμένη ανανέωση του πληθυσμού μας. Το γεγονός αυτό απειλεί την επιβίωσή μας. Δεν έχουμε τα μέσα για την ένταξη αυτών που είναι ήδη εδώ. Το αποτέλεσμα είναι μία ατελείωτη πολιτιστική σύγκρουση".
Έχοντας εργαστεί ως δικηγόρος η οποία υπερασπίστηκε τους μετανάστες, η Marine Le Pen υποστηρίζει ότι δεν μισεί τους μετανάστες, αλλά είναι μόνο εναντίον της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης.
«Μπορείς να είσαι εναντίον της μετανάστευσης, να αγωνίζεσαι κατά της μετανάστευσης, να καταδικάζεις ολοκληρωτικά την μετανάστευση, αλλά όχι να μισείς τους μετανάστες ως άτομα. Καταλαβαίνω τους μετανάστες θέλουν ένα καλύτερο μέλλον εδώ. Αλλά θα τους πω ειλικρινά - «δεν μπορείτε να βρείτε ένα καλύτερο μέλλον εδώ." Εμείς δυσκολευόμαστε να προσφέρουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον λαό μας, όπως είναι ".
Η Le Pen επιμένει ότι καμία (εθνοτική ή θρησκευτική) κοινότητα δεν θα πρέπει η ίδια βγει εκτός της νομιμότητας του κράτους, έχοντας τη δική του νομοθεσία ή τα δικαιώματά της.
"Ο καθένας πρέπει να υποταχθεί στο γαλλικό τρόπο ζωής, τις πρακτικές, τις παραδόσεις και τα δικαιώματα, χωρίς εξαιρέσεις."
Η Le Pen αποκαλεί το Εθνικό Μέτωπο «ένα κόμμα των πατριωτών» και λέει ότι είναι κατανοητό γιατί (το κόμμα) δεν αρέσει στην σημερινή γαλλική κυβέρνηση.
"Από τη στιγμή που υπερασπιζόμαστε την πατρίδα μας και δίνουμε ξανά δύναμη στο λαό μας, έτσι ώστε ένα έθνος να μπορεί να είναι κυρίαρχο και οι άνθρωποι να μπορούν να κάνουν τις δικές τους αποφάσεις, η πολιτική ελίτ μας βλέπει ως απειλή."
Πιστεύει ότι η Γαλλία θα πρέπει να σταματήσει να «υποκύπτει στις αποφάσεις της Αμερικής» και να ενισχύσει τους δεσμούς της με τη Ρωσία αντ 'αυτού.
"Πιστεύω ότι πρέπει να στρέψουμε προς την Ρωσία για οικονομικές και ενεργειακές σχέσεις. Νομίζω ότι πολύ αντικειμενικά αυτός ο «Ψυχρός Πόλεμος» που επιβλήθηκε από την Αμερική για τις σχέσεις με τη Ρωσία είναι ένα τεράστιο πολιτικό σφάλμα".
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...