Σάββατο 21 Μαΐου 2011

ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ



Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,
Βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο πριν τις εκλογές της 22ας Μαΐου. Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι μια νέα πολιτική δύναμη με σταθερή ιδεολογία και ξεκάθαρες πολιτικές θέσεις, για κάθε ζήτημα που απασχολεί τον τόπο μας.
Είναι η συνείδηση του εθνικού μας παρελθόντος και του ιστορικού μας μέλλοντος.
Αυτή την στιγμή η πολιτική μας ηγεσία διαπραγματεύεται το μέλλον μας, παραχωρώντας κυριαρχικά δικαιώματα στον κατακτητή χωρίς κανένα ουσιαστικό αντάλλαγμα.
Εμείς εμμένουμε στο δίκαιο των θέσεων μας και πιστεύουμε ότι μόνο με ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ αγώνα και μακροχρόνια στρατηγική μπορεί να επιβιώσει στο μέλλον ο κυπριακός Ελληνισμός.
Έλληνες και Ελληνίδες της Κύπρου,
Σκεφτείτε πόσες φορές η ψήφος σας κατέληξε άδικα σε κόμματα και ανθρώπους που δεν σας αντιπροσωπεύουν πραγματικά και αρνούνται να ακούσουν την φωνή σας. Εμείς σας υποσχόμαστε μόνο ένα πράγμα, να αγωνιστούμε χωρίς ουδεμία υποχώρηση από τις θέσεις μας, υπηρετώντας τα πιστεύω μας και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.
Κάθε ψήφος στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι ψήφος Εθνικής αντίστασης.

Σκέψου Εθνικά – Ψήφισε Ε.ΛΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...