Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΠΡΑΤΤΕΙΝ;


Οι εκλογές τελείωσαν. Ο κάθε ένας έχει την άποψη του. Η Κύπρος στενάζει υπό τουρκική κατοχή, ο λαός έχει τα οικονομικά του προβλήματα, η ανεργία είναι στα ύψη μα πιο πολύ μας κτυπά ο πληθωρισμός. Το Δη.Συ και το ΑΚΕΛ έβγαλαν 20 με 19 βουλευτές .
Το ένα υποτίθεται το κεφάλαιο η αυτονομαζόμενη δεξιά που μέσα σε αυτό πιστεύουν στην Ελλάδα, στην κυπριακή συνείδηση ,στον φιλελευθερισμό ,στην ενότητα, στο τούρκος καλός τούρκος νεκρός ,στο τούρκος καλή ψυχή και φταίνε οι (εξωγήινοι ).


Το ΑΚΕΛ του εργαζομένου λαού πιστεύει στο τούρκος Αδελφός και στο καλύτερο τούρκος Πρόεδρος εκ περιτροπής, στο ότι δεν είμαστε Έλληνες, στο όχι ΝΑΤΟ προδοσία, στο Μακάριος ζει, Χούντα πραξικόπημα ΕΟΚΑ και ούτω καθεξής.
Αν αυτό λέγετε ιδεολογικός πόλος εγώ το λέω ψηφοθηρικό τέχνασμα, είναι κατινίστικα κόμματα του καφενέ που ας πούμε παίρνει νίκη μια ομάδα και βγάζουν έναν βουλευτή που είμαι περίεργος να δω και τι θα πει στην βουλή (τα έργα του) .
Ο λαός αποφάσισε, δεν το αμφισβητώ εμείς το Ε.ΛΑ.Μ που δεν εισήρθαμε έχουμε διπλό έργο. Το ένα να πείσουμε τον λαό το άλλο να προσέχουμε τα ραγιαδίστικα κόμματα.
Ο λαός σταύρωσε τον Χριστό και ελευθέρωσε τον Βαραβά, ιδού τι είναι ένας λαός χωρίς πιστεύω και εθνική καθοδήγηση .
Για αυτό το ΕΛΑΜ που δημιουργήσαμε έχει αξίες, έχει ένα ιδανικό, ένα πιστεύω ότι η Κύπρος είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Σάββας Μιχαηλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...