Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ



Σταθερά στο πλευρό της Ελλάδος είναι οι Ευρωπαίοι Εθνικιστές οι οποίοι αναγνωρίζουν τα βρώμικα παιχνίδια των τραπεζών και των διεφθαρμένων Ελλαδιτών πολιτικών.
Με νέο άρθρο παρέμβαση υπέρ του Ελληνισμού ο πρόεδρος του βρετανικού Εθνικιστικού Κινήματος (ΒΝΡ) , Ευρωβουλευτής Νικ Γκρίφιν τάσσεται ανεπιφύλακτα υπέρ του δοκιμαζόμενου Ελληνικού λαού.
Αναφέρει χαρακτηριστικά ο ηγέτης του ΒΝΡ πως την ώρα που ο πρόεδρος του Δ.Ν.Τ. ήταν ..απασχολημένος με μία αφρικανή καμαριέρα στο ξενοδοχείο της Ν.Υόρκης, ο συνάδελφος του, Πωλ Τόμσεν, ύψωνε με περισσό θράσος το χέρι του προς τους Έλληνες, απαιτώντας από αυτούς και άλλες θυσίες !
Αυτή η θρασύδειλη φιγούρα που ανέλαβε την επιτήρηση της Ελλάδος πήγε στον τόπο όπου γεννήθηκε ο Ευρωπαϊκός Πολιτισμός και ζήτησε από τους κατοίκους του πιο πολλούς φόρους , ακόμα περισσότερη ανεργία αλλά και γενικό ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας!


Την ίδια πίεση ασκούν και οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης βάζοντας την Ελλάδα συνεχώς στην θέση του κατηγορούμενου.
Αναρωτιέμαι, συνεχίζει ο Βρετανός Ευρωβουλευτής πόσο θα αντέξει ακόμα ο Ελληνικός λαός τα παιχνίδια των Βρυξελλών και της Ν.Υόρκης και δεν θα υψώσει το ανάστημά του όπως έκανε παλαιότερα εναντίον των Περσών και των Τούρκων , σώζοντας τότε την Ευρώπη από την καταστροφή.
Θα πρέπει οι Έλληνες να αποτινάξουν τα δεσμά των διεθνών κερδοσκόπων και να επιστρέψουν στο αληθινό τους νόμισμα την δραχμή.
Αυτό το νόμισμα υπήρχε στις πανέμορφες, φτιαγμένες από μάρμαρο πόλεις της Αρχαίας Ελλάδος όταν την ίδια εποχή  οι Βρυξέλλες αποτελούνταν από λασπόσπιτα και η Ν.Υόρκη ήταν ένας βρωμερός βάλτος κατοικημένος από βάρβαρους!
Ο Εθνικιστής Νικ Γκρίφιν υποστηρίζει θέσεις που θα περιμέναμε να έχουν οι Ελλαδίτες Ευρωβουλευτές οι οποίοι πληρώνονται από τον Ελληνικό λαό για να στηρίζουν τα συμφέροντά του.
Να υπενθυμίσουμε πως  πριν από λίγο καιρό ο πρόεδρος του ΒΝΡ σε άλλο άρθρο του είχε γράψει πως η Κωνσταντινούπολη είναι σήμερα κατεχόμενη από τους Τούρκους και ότι η συντριπτική πλειοψηφία των τωρινών κατοίκων της είναι μογγολικής καταγωγής!
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο παρ΄όλα τα πενιχρά οικονομικά μέσα που διαθέτει και τον βρώμικο πόλεμο που δέχεται από ημεδαπούς και αλλοδαπούς, ενημερώνει συνεχώς τα Ευρωπαϊκά Εθνικιστικά Κινήματα για τις Ελληνικές θέσεις και για τα δίκαια του Ελληνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...