Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο είναι πλέον ΕΔΩ!


Μετά τις βουλευτικές εκλογές του 2011, κάτι έχει αλλάξει στην κυπριακή πολιτική σκηνή. Ένα καθαρά εθνικιστικό κίνημα, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), παρά τις αντιξοότητες και την πολεμική εναντίον του κατάφερε και κατέγραψε ένα αξιοπρεπέστατο ποσοστό στο 1.08%, δηλαδή 4,354 ψήφους.
Να θυμίσουμε απλά πως το κίνημά μας βρισκόταν υπό δίωξη από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του, που εντάθηκε το τελευταίο διάστημα, με κορυφαίο παράδειγμα τις συλλήψεις μελών μας την 1η Απριλίου έξω από τα Φυλακισμένα Μνήματα. Επίσης να υπενθυμίσουμε πως μόλις πριν λίγες μέρες τα πολιτικά μας γραφεία στην Λευκωσία δέχτηκαν επίθεση από "αγνώστους", ενώ καταστράφηκε το προεκλογικό μας περίπτερο στην Μακαρίου.

Οι δυσκολίες βέβαια αυτές διόλου δεν πτόησαν το κίνημά μας, που με πενιχρά μέσα και μέσω της εθελοντικής εργασίας των μελών του, κατάφερε να διεξαγάγει τον προεκλογικό αγώνα με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία ιδιαίτερα μετά από την διαπίστωση πως η πλειοψηφία των ψηφοφόρων μας, σύμφωνα και με τις δημοσκοπήσεις εξόδου, είναι νεαρής ηλικίαςκαταδεικνύοντας πως το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ήρθε για να μείνει. Οι 4,354 συμπατριώτες που μας εμπιστεύθηκαν, μας δίνουν δύναμη για να συνεχίσουμε τον αγώνα για την επιβίωση του Ελληνισμού στην Κύπρο. Υποσχόμαστε πως εμείς δεν πρόκειται να τους απογοητεύσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...