Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Για τον βιασμό της Ελλάδος ποιός τολμά να καταδικάσει τον Στρός Κάν;



Καμία απολύτως έκπληξη αναφορικά με το ποιόν του κ. Στρός Κάν (εβραίου Στράους Κοέν), δεν μας προκαλεί η πρόσφατη είδηση ερωτικής παρενοχλήσεως ενάντια σε μια κοπέλα.
Αντιθέτως, θαρρούμε πως ο επικεφαλής του ΔΝΤ είναι συνηθισμένος στο να ασελγεί εις βάρος των συνανθρώπων του, τόσο σε κυριολεκτικό όσο και σε μεταφορικό επίπεδο.


Ως Εθνικιστές, εκφράζαμε ανέκαθεν σε Πανευρωπαϊκή κλίμακα την απέχθεια και αντίθεση μας σε οποιονδήποτε Οργανισμό εργάζεται και προωθεί την Παγκοσμιοποίηση.





Πίσω από τα μακιγιαρισμένα πρόσωπα, τα ακριβά κοστούμια και τα επιβλητικά κτίρια, βρίσκονται τα κοράκια της Παγκοσμιοποίησης, που ως αδίστακτοι μαφιόζοι εργάζονται νυχθημερόν για την υποδούλωση των Εθνών στο Διεθνές Κεφάλαιο.





Εμείς ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), διατυπώσαμε πολλές φορές ότι αυτοί οι άνθρωποι που ηγούνται του ΔΝΤ δημιούργησαν την λεγόμενη οικονομική κρίση για να υποχρεώσουν τα κράτη να δανειστούν και να εγκλωβιστούν στους κόλπους τους. Τότε, οι νεοφιλελεύθεροι του ΔΗΣΥ και οι αμερικανοκομμουνιστές του ΑΚΕΛ έσπευσαν να υπερασπιστούν το ΔΝΤ, προβάλλοντας μάλιστα ως τρανταχτό επιχείρημα την ποιότητα και την αξιοπιστία της ηγεσίας του ΔΝΤ. Το συγκεκριμένο γεγονός είναι μια απάντηση από μόνο του και καλούμε τον Κυπριακό Ελληνισμό όπως καταλήξει στα δικά του συμπεράσματα.





Επαναλαμβάνουμε πως η λύση για την ανάκαμψη από την τεχνητή κρίση είναι η επιστροφή στην παραγωγή που θα μας οδηγήσει στην Οικονομική και κατά συνέπεια Εθνική Ανεξαρτησία.





Τέλος, απευθύνουμε προς πάσα κατεύθυνση ένα ρητορικό ερώτημα.


Για τον βιασμό της Ελλάδος ποιός τολμά να καταδικάσει τον Στρός Κάν;










Αριστείδου Μαρίνος




Εκπρόσωπος Τύπου 
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)




ΣΚΕΨΟΥ ΕΘΝΙΚΑ - ΨΗΦΙΣΕ Ε.ΛΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...