Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Γιατί Εθνικιστής - Γιατί Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.)


Ο Εθνικισμός πέρα από την ουσιαστική ερμηνεία της λέξης για να έχει νόημα ή σημασία πρέπει να συνακολουθείται από μια σειρά πράξεων και ενεργειών από τις οποίες να  εκδηλώνεται με έμπρακτο τρόπο η αγάπη προς το έθνος και την Πατρίδα.
Aκολουθώντας σε γενικές γραμμές το τι μας προσδιορίζει σαν Έλληνες Εθνικιστές τα πιστεύω μας και την πίστη μας προς αυτά το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) κάθε εβδομάδα στα γραφεία κάθε επαρχίας αναφέρεται σε συγκεκριμένα θέματα ιστορικής σημασίας για τον απανταχού Ελληνισμό και με σημαία πάντα την Ελληνική.
Για υψίστης σημασίας θέματα ο τρόπος ανάδειξης τους, προβολής τους και το ουσιαστικότερο, υπενθύμισης στους Έλληνες της Κύπρου είναι με μία σειρά προγραμματισμένων πορειών ενάντια στη λήθη των χρημάτων και την υποταγή της ψυχής.

Ενδεικτικά αναφέρομαι στις κάτωθι πορείες:
1. ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ - ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ
2. ΤΙΜΗΣ - ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ
3. ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ - ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΣΟΛΩΜΟΥ
4. ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ – ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ
Και πολλές άλλες

Λόγω της φύσης των πορειών όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να εκτελούν τα παραγγέλματα με απόλυτη πειθαρχία ως ελάχιστο φόρο τιμής προς όλους τους πεσόντες του Ελληνικού Έθνους με ταυτόχρονη χρήση ειδικού ρουχισμού χρώματος μαύρου (φανέλα και καπέλο) ως ένδειξη πένθους για τα παλληκάρια της Κύπρου που έδωσαν την ζωή τους για την σκαλωμένη μας Πατρίδα και δυστυχώς πάνω απ' όλα για το ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ που όλοι ξέχασαν.

Η  πιο πάνω εισαγωγή εξηγεί τους λόγους ύπαρξης και λειτουργίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) ούτως ώστε ένας αναγνώστης να μπορεί να αντιληφθεί πλήρως τις ενέργειες και την Δράση του κινήματος μας, μακριά από παρεμβολές αλλότριων συμφερόντων και φτηνών πολιτικών θέσεων.

Μας τίθεται μία ερώτηση που πολλοί φίλοι του κινήματος μας ρωτούν ποιος κρύβεται πίσω από το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.)

ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ :

- ΕΣΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ.

- Εσύ που νιώθεις και είσαι προδομένος απ'όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου.

- ΕΣΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΣ

Αυτό είναι το  Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), όλοι εμείς για ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας.

Μην εμπιστεύεσαι φτηνούς πολιτικούς λόγους και την προπαγάνδα των μέσων μαζικής παραπληροφόρησης, ενημερώσου από μέλη ή φίλους του κινήματος.

Στήριξε Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) για την πατρίδα σου την θρησκεία σου και την οικογένεια σου. Μην επιστρέψεις να εξαπατηθείς ξανά.

Ψήφισε Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) για να εμποδίσεις το ξεπούλημα της Κύπρου στους Τούρκους.

Μην υψώνεις τα χέρια στους ξένους λαθρομετανάστες. Πολιτικούς πρόσφυγες ή κοινοτικούς αντικαταστατές του εργατικού δυναμικού της χώρας.

Ενώσου και εσύ μαζί μας υπάρχει πίστη και ελπίδα υπάρχει σωτηρία υπάρχει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.)

Γιάννης Σιμιλλίδης
υποψήφιος βουλευτής Επαρχίας Κερύνειας
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...