Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Μεχμέτ Αλί Ταλάτ: "Ανησυχεί για ΕΛΑΜ, Αρχιεπίσκοπο"


Σε εκτιμήσεις για τα αποτελέσματα των πρόσφατων βουλευτικών εκλογών στην Κυπριακή Δημοκρατία και τις επιπτώσεις τους στις απευθείας διαπραγματεύσεις προέβη, με δηλώσεις του στα κατεχόμενα, ο πρώην Τουρκο"κύπριος" ηγέτης Μ.Α. Ταλάτ. Έντονη ανησυχία όμως ανησυχία φάνηκε να κυριεύει τον τ/"κ" Ταλάτ, με την άνοδο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), αφού από τις πρώτες κιόλας δηλώσεις του αναφέρθηκε στην θεαματική άνοδο του κινήματος σε ποσοστά και ψήφους. Πιο αναλυτικά σας παρουσιάζουμε πιο κάτω τις δηλώσεις του: 
"Ο κ. Ταλάτ εξέφρασε επιπρόσθετα την ανησυχία του για τις 4354 ψήφους που εξασφάλισε το ΕΛΑΜ και ισχυρίστηκε ότι οι Ελαμίτες είναι αυτοί που επιτίθενται κατά των Τ/"κ" όταν οι τελευταίοι επισκέπτονται τις ελεύθερες περιοχές. Ισχυρίστηκε, ακόμα, ότι ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου υποθάλπει το ρατσισμό."

Όταν το πρώτο πράγμα που νοιάζεται ο εχθρός μας είναι η άνοδος του κινήματος, τα ποσοστά και οι ψήφοι που πήραμε, τότε αυτό αποτελεί τίτλο τιμής! Όταν το μόνο πρόβλημα που βρίσκει μπροστά του ο εχθρός μας είναι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) και η ραγδαία άνοδος μας,τότε είμαστε περήφανοι! Όταν ακόμα η Τουρκία, οι Τούρκοι της Κύπρου, έρχονται σε πλήρη συμφωνία με τους δήθεν προοδευτικούς της πλευράς μας, και με πολλούς και διάφορους αρθρογράφους και δημοσιογράφους των ΜΜΕ, όσο αφορά το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), τότε εμείς δεν έχουμε παρά να είμαστε ευχαριστημένοι καθώς βαδίζουμε στον σωστό δρόμο, ενάντια σε όλους αυτούς που το μόνο που νοιάζονται είναι η ελληνοτουρκική «φιλία» και τα διάφορα συμφέροντα που θα αποκομίσουν...

Τους διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατοί, ούτως ώστε να μεγαλώσουμε το αγκάθι, να διευρήνουμε το πρόβλημα που ακούει στο όνομα Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.)Γιατί θα παραμείνουμε ΠΙΣΤΗ και ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ μέχρι το τέλος.

Γιάννης Γεωργιάδης
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...