Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΗΞΕ ΣΤΗ ΒΡΕΜΗ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΝΡD

Οι Ούντο Φόϊγκτ και Γιένς Πούχσε

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στις 30 Απριλίου, το συνέδριο του NPD στην Βρέμη. Μετά το πέρας του συνεδρίου έγινε πορεία των Γερμανών Εθνικιστών στους δρόμους  της πόλης του γερμανικού βορρά.
Όλα αυτά κάτω από ένα κλίμα τρομοκρατίας που είχαν εξαπολύσει τις προηγούμενες μέρες οι λεγόμενες αντιφασιστικές οργανώσεις και τα εργατικά συνδικάτα της αριστεράς.



Το συνέδριο είχε τίτλο << Κοινωνική ασφάλεια αντί του άκρατου καπιταλισμού>>. Ο πρόεδρος του ΝPD , Ούντο Φόϊγκτ και οι υποψήφιοι του κόμματος στο κρατίδιο της Βρέμης ,Ματτίας Φάουστ και Γιένς Πούχσε αναφέρθηκαν στην αναμενόμενη εισβολή χιλιάδων εργατών από την Α.Ευρώπη οι οποίοι έχουν ήδη δικαίωμα εργοδότησης στην Γερμανία από την 1η Μαΐου. 
Η επιτυχία του συνεδρίου και η πορεία στην Βρέμη άφησαν ικανοποιημένους τους Γερμανούς Εθνικιστές και φανερά δυσαρεστημένους τους πολύχρωμους αντιπάλους τους, οι οποίοι διέδιδαν όλη την εβδομάδα ότι δεν θα αφήσουν τα μέλη του ΝPD να περπατήσουν ούτε ένα μέτρο στους δρόμους της Βρέμης!


Στράτος Καρανικολάου 
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...