Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Η μεγαλύτερη Εθνικιστική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη!


Παρά τις δύο αντισυγκεντρώσεις αριστερών οργανώσεων, που διοργανώθηκαν παράνομα με την πλήρη προστασία της αστυνομίας, το κέντρο της Θεσσαλονίκης σήμερα κατακλύστηκε από το εθνικιστικό ποτάμι, καθώς πάνω από 1000 Χρυσαυγίτες διαδήλωσαν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, κάνοντας την μεγαλύτερη εθνικιστική πορεία στην πόλη, δίνοντας την πρέπουσα απάντηση στους ντόπιους ενδοτικούς και τους παραχαράκτες της ιστορίας.

Με το πέρας των ομιλιών, που έκλεισε με τον πύρινο λόγο του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, ξεκίνησε από την οδό Μ. Αλεξάνδρου κι έπειτα επί της οδού Τσιμισκή πορεία που δόνησε το κέντρο της πόλης. Η επιτυχία της εκδήλωσης δημιούργησε κύματα παραπληροφόρησης από τα ΜΜΕ, τα οποία θέλησαν να δημιουργήσουν κλίμα εις βάρος του Κινήματος λέγοντας ότι τα επεισόδια που δημιούργησαν οι παρακρατικοί με δυνάμεις της αστυνομίας έγιναν μεταξύ «αγανακτισμένων» και μελών της Χρυσής Αυγής.
Το αποτέλεσμα είναι ότι παρά τις απειλές, τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις και το κλίμα τρομοκρατίας που θέλησαν να επιβάλουν η πορεία της Χρυσής Αυγής έγινε κανονικά, με απόλυτη επιτυχία! Η πορεία κατέληξε στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης με τον ύμνο του Κινήματος, ύστερα από μία σύντομη ενημέρωση για τις επερχόμενες δραστηριότητες για τον μήνα Ιούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...