Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Μήνυμα συμπαράστασης από το NOP Πολωνίας


National Rebirth of Poland (NOP)" 
Συνεχίζουν τα μηνύματα συγχαρητηρίων από τα Ευρωπαϊκά Εθνικιστικά κινήματα της Ευρώπης. Μετά το NPD Γερμανίας (Μήνυμα συμπαράστασης από το NPD Γερμανίας), την Forza Nuova Ιταλίας (Συνεχίζονται τα μηνύματα συγχαρητηρίων από τα εθνικιστικά κινήματα Ευρώπη), αλλά και την Noua Dreapta Ρουμανίας (Μήνυμα και απο την Noua Dreapta Ρουμανίας), αυτή την φορά ήταν και η σειρά του NOP Πολωνίαςαφού ούτε αυτούς δεν τους άφησε αδιάφορους η μεγάλη επιτυχία του κινήματος μας στην βουλευτικές εκλογές, ενώ δηλώνουν συμπαράσταση στον δίκαιο αγώνα μας για μια Κύπρο Ελεύθερη Ελληνική. Πιο κάτω ακολουθεί μεταφρασμένο το μήνυμα των Πολωνών συναγωνιστών:

"Αγαπητοί συναγωνιστές

Το συμβούλιο του NOP Πολωνίας (Εθνική Αναγέννηση Πολωνίας) σας συγχαίρει για το καλό αποτέλεσμα που είχατε στις βουλευτικές εκλογές στην Κύπρο. Είναι ξεκάθαρο πλέον, ότι ο αληθινός εθνικισμός σε όλη την Ευρώπη γίνεται κάθε μέρα πιο δυνατός. Να ξέρετε ότι οι Εθνικιστές της Πολωνίας είναι στο πλευρό σας, στο δίκαιο αγώνα σας, για μια Κύπρο ελεύθερη Ελληνική σε μια ελεύθερη Ευρώπη των Εθνών.

Σε μια εποχή όπου τα έθνη και γενικότερα οι ευρωπαϊκές φυλές μας, βρίσκονται κάτω από τεράστια πίεση από τις δυνάμεις της νέας τάξης πραγμάτων, που επιδιώκουν την καταστροφή του Χριστιανικού πολιτισμού μας, επιβάλλεται η συνεργασία όλων των Εθνικιστικών κινημάτων και την σύσφιξη αδελφικών δεσμών μεταξύ μας, αφού είμαστε η μοναδική και η τελευταία φωνή αντίστασης ενάντια στα ύπουλα σχέδια τους.

Ζήτω η Ευρώπη των Εθνών

Wojciech Trojanowski Τμήμα Διεθνών σχέσεων
Τμήμα Διεθνών Σχέσεων
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...