Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

"Κράτος" για γέλια και για κλάματα


Συνεχίζονται οι παράνομες διώξεις των μελών μας, καθώς ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ μήνες μετά τα γνωστά γεγονότα στα φυλακισμένα μνήματα και ΔΕΚΑΤΟ μέλος του κινήματος παρουσιάστηκε στο αστυνομικό σταθμό ΣΗΜΕΡΑ για να του αποδοθούν και αυτού κατηγορίες εξύβρισης!!!
Τελικά η μεγάλη άνοδος που είχαμε στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις κάθε άλλο παρά απαρατήρητη περνά, αφού το «κράτος» χρησιμοποιώντας όλες τις «δημοκρατικές» μεθόδους του, προσπαθεί να πλήξει το κίνημα μας και την μεγάλη απήχηση που έχει στον απλό κόσμο.

Δεν είδαμε τον ίδιο ζήλο σε πολλά άλλα ζητήματα. Δεν είδαμε το ίδιο ζήλο όταν αλλοδαποί χτυπούν συμπατριώτες μας ή κλέβουν τα σπίτια και τις περιουσίες μας! Δεν είδαμε το ίδιο ζήλο με τα τόσα παράνομα που εισέρχονται στις ελεύθερες περιοχές, εν μέσω τον οδοφραγμάτων! Δεν είδαμε τον ίδιο ζήλο κύριοι, όταν Τούρκοι και Τουρκο"κύπριοι" "αδελφοί" ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ, ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΣΟΛΩΜΟ, το μαύρο Αύγουστο του 1996, από την στιγμή που όλα τα στοιχεία των δολοφόνων τους είναι γνωστά.
Τι είναι αυτό όμως που τους κάνει να έχουν τόσο ζήλο με το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.); Μήπως κάποιες κομματικές εντολές; Μήπως η συνεχής άνοδος του κινήματός μας και τα σημαντικά ποσοστά που εξασφάλισε στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές, που έθεσε σε κόκκινο συναγερμό όλα τα κόμματα του κατεστημένου; Μήπως το ότι είμαστε η μοναδική αντίθετη φωνή στο πολιτικό κατεστημένο και τα υπόλοιπα σάπια πολιτικά κόμματα, κάθε αποχρώσεως, ενάντια στα ύπουλα σχέδια ξεπουλήματος αυτού του τόπου, και εθνικής αλλοίωσης του;
Ένα πράγμα να ξέρετε ανθέλληνες, είμαστε εδώ πιο δυνατοί από ποτέ και συνεχίζουμε μέχρι που οι εφιάλτες σας να γίνουν πραγματικότητα. Είστε πολύ μικροί για να μας λυγίσετε. Οι πρόγονοι μας αγόρασαν πολύ ακριβά την ελευθερία τους και έχυσαν ποτάμια αίμα για να διατηρήσουν αυτό τον τόπο ΕΛΛΗΝΙΚΟ, για να τα ξεπουλήσουμε εμείς όλα τόσο εύκολα.
Να το έχετε καλά στο μυαλό σας ότι, ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ, ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΣ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΙ.
Θα κλείσουμε με μια φράση του Ίωνα Δραγούμη «Όταν το κράτος είναι αντεθνικό, τότε κάτω το κράτος, ζήτω το Έθνος»

ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...