Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Έτσι είναι , αν έτσι πιστεύεις !



Πώς λοιπόν τα κόμματα της εθνικής υποταγής συνεργάζονται για να υποδείξουν ότι οποίος μιλήσει  εθνικά ή κατηγορήσει την προδοσία που μας εφαρμόζουν τότε είσαι ο  ακατανόμαστος, ο υπονομευτής ο παράλογος, ο άνθρωπος που εθελοτυφλεί κτλ.
Έλληνα της νήσου Κύπρου κοίτα ποιά τακτική εφαρμόζουν τα κόμματα που στον προεκλογικό και λαλίστατοι ήσαν και πιο εθνικόφρονες. Άφησαν μόνο τον Κουλία να φωνάζει για λαθρομετανάστες ,το Ε.ΛΑ.Μ για το ξεπούλημα της Κύπρου και τα μεγάλα κόμματα το παίζουν θεατές και συνηγορούν με τρόπο υπέρ του ακελ ή καλύτερα του ραγιαδισμού που μας επιβάλλουν αλλά από την άλλη αυτούς ο λαός εξέλεξε και με τα προσχήματα κάνουν τους δυσαρεστημένους να μην πηγαίνουν και οι πληρωμένοι με βολεύματα και άλλες τακτικές να τους υπερψηφίζουν αλλά δεν καταλαβαίνουν ότι μια μέρα όλη η Κύπρος θα βρεθεί στην τουρκική κατοχή και θα μιλούμε πάλι για χαμένες πολιτείες.
Έλληνες το κομματικό είναι καλό όταν ξέρουμε τι λένε τα κόμματα και όχι όταν είναι εκλογές ξέρουν τα εθνικά ενώ κατόπιν μας διαβρώνουν και εφαρμόζουν την σαλαμινοποίηση ώστε να γίνουν όλοι με τουρκική συνείδηση.

Σάββας Μιχαηλίδης- Ε.ΛΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...