Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

ΒΡΟΝΤΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Ε.ΛΑ.Μ. ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ


Βροντερή παρουσία 200 και πλέον Εθνικιστών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), σήμερα στο μνημόσυνο των δύο ηρωομαρτύρων μας στο Παραλίμνι, Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού. Οι δύο αυτοί ήρωες του Ελληνισμού υπενθυμίζουμε πως τον Αύγουστο του 1996, έδωσαν την ζωή τους στο οδόφραγμα της Δερύνειας, ο Τάσος Ισαάκ από πολλαπλά χτυπήματα με λοστούς και πέτρες από Τούρκους και Τουρκο«κύπριους» και ο Σολωμός Σολωμού από πυροβολισμούς που έριξαν εναντίον του μέλη των δυνάμεων ασφαλείας του κατοχικού στρατού και του ψευδοκράτους.

Δεκαπέντε χρόνια μετά και οι Εθνικιστές τίμησαν με την παρουσία τους στο κοιμητήριο την θυσία των δύο αυτών παλικαριών. Τα συνθήματα δονούσαν την ατμόσφαιρα στέλλοντας το μήνυμα προς τους παρευρισκόμενους πως πλέον υπάρχει μια μαχητική νεολαία έτοιμη να ακολουθήσει το παράδειγμα των δύο ηρώων μας.Χαρακτηριστικό πάντως της εκδήλωσης ήταν τα αυθόρμητα χειροκροτήματα που απέσπασε το κίνημά μας από αρκετούς παρευρισκομένους απλούς πολίτες, όταν έφτασε στο χώρο η πορεία μας, ενώ ταυτόχρονα οι αποδοκιμασίες κατά των πολιτικών που παρευρέθηκαν.

Μετά την κατάθεση στεφάνου στο κοιμητήριο, τα μέλη του κινήματός μας, κατευθύνθηκαν οργανωμένα με τα αυτοκίνητα τους στο οδόφραγμα της Δερύνειας. Εκεί σχηματίστηκε και πάλι πορεία η οποία κατευθύνθηκε προς το φυλάκιο του οδοφράγματος. Εκεί αντιπροσωπία του κινήματός μας πέρασε μέσα στην νεκρή ζώνη όπου και κατάθεσε στεφάνι στον τόπο του μαρτυρίου των δύο παλικαριών.

Τέλος τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστος Χρίστου, ο οποίος αναφέρθηκε στην θυσία των δύο παλικαριών και το νόημα της. Ταυτόχρονα αναφέρθηκε και στην δράση του κινήματός μας, καθώς και στην παρουσία μας στο Προεδρικό την 12η Ιουλίου 2011 και την απαράδεκτη στάση της Αστυνομίας προς τον συγκεντρωμένο κόσμο. Η όλη εκδήλωση τελείωσε με τον Εθνικό ύμνο και την αποχώρηση των συμμετεχόντων.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) με την συνεχή του παρουσία σε κάθε εθνικό κάλεσμα, έχει πλέον εδραιωθεί στην συνείδηση του απλού κόσμου. Υποσχόμαστε πως δεν πρόκειται να μειώσουμε στο ελάχιστο τον αγώνα μας, μέχρι την τελική δικαίωση των νεκρών μας και την απελευθέρωση της σκλαβωμένης πατρίδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...