Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Αριστερή προπαγάνδα στο σχολείο μου; ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ




Τα τελευταία χρόνια, ειδικά μετά την εκλογή του σημερινού προέδρου της Κυπριακής «Δημοκρατίας», έχει αρχίσει μια προσπάθεια αφελληνισμού του νησιού μας. Στα πλαίσια αυτά συμπεριλαμβάνεται και η παραχάραξη της ιστορίας. Θέλουν να αλλάξουν τα βιβλία ιστορίας, έτσι ώστε τα παιδιά να μεγαλώνουν ως Έλληνες μόνο στα χαρτιά. 

Γνωρίζουν ότι η μεγαλύτερη δύναμη του Έθνους είναι η νεολαία του. Μπροστάρης σε όλους τους Εθνικούς Αγώνες και στις Επαναστάσεις σε όλο τον κόσμο ξεκίνησαν από την νεολαία.Όπως ανάφερε και ο Αρχηγός Διγενής «Ένας λαός αξίζει όσα και η νεολαία του». Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι πολιτικάντηδες, γι’αυτό και προσπαθούν να παραχαράξουν την ιστορία αυτού του τόπου. Ξέρουν ότι αν πραγματικά τα παιδιά διδαχτούν την Ελληνική Ιστορία, την ιστορία που διδάχτηκε ο Αυξεντίου, ο Παλληκαρίδης, ο Μάτσης και άλλοι τόσοι γενναίοι θα γεννηθεί μια νέα ΕΟΚΑ που όχι απλά θα πολεμήσει τον εξωτερικό εχθρό αλλά θα διώξει και με την ίδια μανία και τον εσωτερικό εχθρό. 
Οι μαθητές δεν διδάσκονται λεπτομερώς τον αγώνα της ΕΟΚΑ αλλά ούτε και τις πολιτικές εξελίξεις της τότε εποχής, διδάσκονται όμως για την Άννα Φρανκ και τους κακούς «φασίστες». Λένε στα παιδιά μας ότι η Ελλάδα ήταν νικήτρια στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο αλλά δεν λένε ότι βρισκόταν σε χειρότερη μοίρα από τους ηττημένους. 

Ακόμα, δεν αναφέρουν τα γεγονότα από το τέλος της ΕΟΚΑ μέχρι την εισβολή αλλά μιλούν για την «κακή» ΕΟΚΑ Β΄ και τις δολοφονίες τουρκο«κύπριων» «αδερφών» μας από Εθνικιστές οργανώσεις. Ούτε κουβέντα για την αλλαγή του Μακαρίου που ξέχασε την Ένωση, για την δίωξη της Ελληνικής Μεραρχίας και του Αρχηγού Διγενή αλλά και για το περίφημο εφεδρικό που κτυπούσε αγωνιστές και πατριώτες. Επίσης, παρουσιάζουν τους τουρκο«κύπριους» ως αδέρφια μας χωρίς να κάνουν λεπτομερή αναφορά στα γεγονότα.

Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές τασσόμαστε ξεκάθαρα ενάντια σ’αυτή την προσπάθεια παραχάραξης της ιστορίας. Η γνώση της ιστορίας είναι ο μοναδικός τρόπος να διατηρηθεί ζωντανό ένα Έθνος και η γενιά που θα αγνοήσει την ιστορία μας και θα ξεχάσει τις αλύτρωτες μας πατρίδες, θα είναι και η τελευταία.Το Έθνος μας ζει δύσκολες στιγμές. Οι κυβερνήσεις των Ελλήνων, υποδουλώθηκαν στα ξένα αφεντικά και ξεπουλούν την πατρίδα μας χωρίς ίχνος ντροπής. 

Αν η Ελληνική νεολαία όμως διδασκόταν την αληθινή ιστορία μας, δεν θα είχαν την εξουσία. Την εξουσία θα είχαν αυτοί που διακρίθηκαν στην πρώτη γραμμή των Εθνικών Αγώνων. Θα την είχαν άξια τέκνα της πατρίδας, άτομα που πότισαν με το αίμα τους την ελληνική γη και τα παράσημα κοσμούν την στολή τους. 

Πρέπει λοιπόν να διαφυλάξουμε την ιστορία του τόπου μας σαν κόρη οφθαλμού. Τα παιδιά δεν πρέπει να μεγαλώνουν Έλληνες από καταγωγή αλλά από αγωγή. Πρέπει να διαφυλάξουμε την Ελληνικότητα αυτού του τόπου και να κρατήσουμε την φλόγα της Ελευθερίας ασβεστη. Μόνο έτσι θα ελευθερώσουμε τα εδάφη μας και θα δημιουργήσουμε μια μεγάλη Ελλάδα μόνο για Έλληνες. 

Μια Ελλάδα που θα εξουσιάζουν οι άξιοι και όχι οι εθνοπροδότες. Όπως είπε και η δασκάλα του έθνους κ.Φωκά «Μάθετε τα παιδιά ιστορία, οπλίστε τα». Οπλίστε τα με δύναμη και μάθετε τα να ζουν σαν Έλληνες. Κάντε τους να καταλάβουν πως αυτή η γη είναι χιλιάδες χρόνια Ελληνική και πως έτσι πρέπει να παραμείνει για πάντα.

Η προσπάθεια αυτή για παραχάραξη της ιστορίας βρίσκει εμάς τα μέλη του Μετώπου Νεολαίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) πολέμιους. Δεν θα διστάσουμε να διαφυλάξουμε ακόμα και με το αίμα μας την Ελληνικότητα αυτού του τόπου. Δεν πρέπει να είμαστε εμείς η τελευταία γενιά των Ελλήνων, αλλά η γενιά που θα ελευθερώσει τα κατεχόμενα εδάφη μας.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα βρίσκεται δίπλα στους Έλληνες μαθητές και δεν θα επιτρέψει σε κανένα να αλλάξει την ιστορία για να γλιτώσει ο ίδιος και τα μπολσεβικά αδέλφια του.

Σωτήρης
Μέτωπο Νεολαίας 
Ε.ΛΑ.Μ.
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...