Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Τα ακατανόητα


Ας δούμε τι σκευοφορία γίνεται στην εθνική φρουρά καταρχάς τι γίνεται με την κατάταξη. Υπόψιν ότι είμαστε υπό κατοχή οι πιο πολλοί απαλλάσσονται λόγω ψυχολογικών προβλημάτων και κατόπιν εφόσον σπουδάζουν, έρχονται και μάς διοικούν.
 Γνωστόν ότι στην εφεδρεία μια φορά στους 3 μήνες αν βρέχει ή βαριέται ο εκπαιδευτής παίρνεις το φαπ χωρίς να κάνεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα, ούτε ξέρεις τους λοχαγούς ή διοικητές λόγω του ότι δεν υπάρχουν συχνές επαφές. Απαλλάσσονται και μάλιστα νόμιμα κρατούντες λόγω κυβερνητικής θέσης.
Υπόψιν ότι όλοι που είναι εκεί είναι κομματικοποιημένοι στα κόμματα αλλά για άγρα ψηφου, τα κόμματα τους συγκαλύπτουν και προχωρούνε στην ιεραρχία. Βολεύονται οι κομματικοποιημένοι έτσι καθοδηγούνται από τα κόμματα που θα τους ζητήσουν ανταλλάγματα για άλλους και μάλιστα κυρίως από το ακελ και δησυ .
Δεν ξέρω αν είναι αργά αλλά με αυτην την τακτική όχι μόνο έχουν κάνει το στράτευμα προσκοπικό αλλά ένα σώμα που είναι από τσούρμο μπουλούκια. Ας μας πουν που αξιολογούν οι ίδιοι την μαχητικότητα και δει τον καταδρομέων, γνωρίζουν από τον ανορθόδοξο πόλεμο και μάλιστα να κατασκευάζουν εκρηκτικά ή έχουν ρίξει χειροβομβίδες ή εναντίων αρμάτων να τα αντιμετωπίζουν ή είναι απλώς για τις παρελάσεις και παρουσιάστε στους επισήμους ;
Σαν Έλληνας της Κύπρου που θελουμε όλοι την απελευθέρωση έτσι λένε το δησυ, σκεδεκ, δηκο, οικολόγοι, Ευρωκο, ακελ όλοι τούτοι στην βουλή για άγρα ψήφων δεν έκαναν έναν νόμο που να διασφαλίζει την εθνική φρουρά.
Δεν μπορούν να κάνουν διότι είναι τόσο ανίκανοι, η κυβέρνηση η βουλή τα έχουν δημιουργήσει αλλά είναι τόσο ένοχοι που να δουν ποιοι δεν κατατάγηκαν, ποιοι φυγοστράτησαν ή τέλος πάντων με το αίσθημα του δικαίου ποιοί είναι ψεύτες, απατεώνες και ξεγελούν το κράτος αλλά είπαμε πως τα κόμματα θα έχουν ψήφους έτσι σιωπούν και μεθοδεύουν την τουρκοποίηση.
Αμφιβάλλει κανείς μόνο όταν βλέπουν ότι το Ε.ΛΑ.Μ κατεβαίνει με κάποιο στρατιωτικό σχηματισμό εναντιώνονται όχι δια τίποτα άλλο διότι το ΕΛΑΜ τους δείχνει τον σωστό τρόπο σκέψεως και φοβούνται μήπως χάσουν τα οφίκια και τα υπερπρονόμια που έχουν κάνει με αυτήν την κατάσταση.
Για αυτό δυο πράγματα υπάρχουν ή κάμνουμε τους νόμους και τους ενεργοποιούμε ή κάμνουμε ιδιωτικούς στρατούς διότι σαν Έλληνας προτιμώ να αποθάνω με τη φουστανέλα παρά να έχω στο κεφάλι μου τουρκικό φέσι διότι έτσι όπως πάμε από Έλληνες που γεννηθήκαμε Τούρκοι θα αποθάνουμε. 
Έτσι έχουν τα πράγματα φωνάζει το ακελ με τις νέες δυνάμεις ότι ο τούρκος είναι Αδελφός και για αυτό θέλει Τούρκο πρόεδρο παρά δεξιό .
Φωνάζει το δησυ ότι τα σύνορα μας είναι στην Κερύνεια, ΑΛΛΑ δέχεται να την δώσει στους Τούρκους διότι δεν μπορεί να αδικήσουμε τους Τούρκους κατακτητές 
Φωνάζει το σκεδεκ ότι κάθε Σπίτι και Κάστρο αλλά ο υπουργός αμύνης του σκέλ είναι από τα σπλάχνα της .
Φωνάζει το δηκο απελευθέρωση αλλά δέχεται την τουρκοποίηση, αλλαγή της ελληνικής ιστορίας, ήταν άλλωστε στενός συνεργάτης του ακελ .
Το Ευρωκο λέει ευρωπαϊκή λύση αλλά χωρίς σαφήνεια, τι εννοεί !
Οι οικολόγοι φωνάζουν για απελευθέρωση αλλά πάντα ψηφίζουν υπέρ του ακελ στην κρίση με τον χριστοφια. 
ΝΑ ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΕΛΑΜ είναι στις επάλξεις τούτο για μένα είναι το μόνο κατανοητό, όλα τα αλλά ακατανόητα.
Συμφωνείτε;
Αν ναι, ενταχτείτε στις γραμμές μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...